BŰNÖSNEK TALÁLTAK EGY NŐT GYILKOSSÁG VÁDJÁBAN, AKINEK AZ ÜGYÉBEN EGY PAPAGÁJ VOLT A SZEMTANÚ – VIDEÓ

BŰNÖSNEK TALÁLTAK EGY NŐT GYILKOSSÁG VÁDJÁBAN, AKINEK AZ ÜGYÉBEN EGY PAPAGÁJ VOLT A SZEMTANÚ

Bűnösnek találtak egy nőt gyilkosság vádjában, akinek az ügyében egy papagáj volt a szemtanú.

[good_old_share]


Ilyen esetre még nem volt példa.

A nő azt hitte, hogy megúszhatja a gyilkosságot, azonban a papagájuk keresztbetett neki.
A nő azt állította, hogy betörők végeztek a férjével, és vele is megpróbáltak végezni, de később kiderült, hogy az egész egy hazugság volt.

loading...

A 49 éves nő ötször lőtte meg a 46 éves férjét. A nő ezután magával is végezni akart, és fejbe lőtte magát, azonban nem halt bele, sőt teljesen fel is épült.

Ezután azt mondta a hatóságoknak, hogy betörők támadtak rájuk, és ők végeztek a férjével, majd vele is végezni akartak. A nyomozóknak több ponton is furcsa volt a történet, hiszen a gyilkos fegyver a család tulajdonában volt, ráadásul nem értették, hogy a férfit 5 lövés érte, majd a nőt csak egy, és a nyomok ráadásul öngyilkosságra mutattak a nő esetében.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az ügyben azonban nem akadt szemtanú, így a nyomozás nem volt egyszerű.

Azonban a férfi ex felesége jelentkezett a rendőrségen, és elvitte a férfi papagáját. A férfi halála után ugyanis az ex feleséghez került Bud, a család papagája, aki elég érdekes dolgokat hajtogatott.

A madár egy durva veszekedést ismételgetett, majd a végén elhangzott a fő mondat, a Don’’t f…ing shoot, azaz a Ne lőjj ba..meg.

Ebből a nyomozóknak már szintre egyértelmű volt, hogy a nő lőtte le a férjét, azonban arra még nem volt példa, hogy egy papagájt hallgattak volna ki, és a szakértők szerint nem is lehetett volna erre alapozni.
Később aztán a nyomozók is megerősítették azt, hogy valóban a nő lőtte le a férfét. Monhatni, hogy a papagáj buktatta le a nőt.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások