RENDŐRÖKET HÍVTAK EGY HÁZIBULIRA, DE ŐK INKÁBB BEÁLLTAK ZENÉLNI – VIDEÓ

RENDŐRÖKET HÍVTAK EGY HÁZIBULIRA, DE ŐK INKÁBB BEÁLLTAK ZENÉLNI - VIDEÓ

Rendőröket hívtak egy házibulira, de ők inkább beálltak zenélni.

[good_old_share]


Nem mindennapi eset az biztos.

Egy házibulin lépett fel szombaton este a Vinyl Ambush nevű fiatal, amatőr zenekar a kanadai Toronto egyik kertvárosában Peelben. A banda a kertben játszott, ami sok szomszédnak nem tetszett, így rendőrt hívtak a fiatalokra.
Általában ilyenkor elég gyorsan vége is a bulinak, és Amerikában sokszor be is visznek néhány fiatalt ilyen esetekben, azonban aznap este nem ez történt.

loading...

A rendőrök ugyanis nem büntettek meg senkit, és még be is álltak a bandához zenélni egyet.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

„Megjelentek a rendőrök, azt gondoltuk ezzel vége is a bulinak, de mindenki legnagyobb gyönyörűségére, inkább beálltak zenélni.” Írta a banda a Youtube-on.

A zenélés végén aztán a rendőr elmondta a fiataloknak, hogy régebben ő is benne volt egy amatőr bandában, azonban később otthagyta, és azóta is bánja.

Mielőtt elmentek a buliból, azt mondta a bandának, hogy ne hagyják abba a zenélést, bárki bármit is mondjon.

 „Ne számítsatok arra, hogy pénzt fogtok keresni vele, csináljátok ingyen, csináljátok buliból. Lesznek, akik utálnak majd titeket, de lesznek rajongóitok is.”

Azért, hogy a nyűgös szomszédság türelmével se éljenek túlzottan vissza, a rendőr végül arra kérte a srácokat, hogy játszanak még egy-két számot, de aztán fejezzék be.
Ha tetszett, oszd meg másokkal is.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások