FURCSA MÚMIÁT TALÁLTAK TÖRÖKORSZÁGBAN

FURCSA MÚMIÁT TALÁLTAK TÖRÖKORSZÁGBAN
loading...

Egy nagyon furcsa mumifikálódott állatra bukkantak Törökországban.

[cn-social-icon]

A szakértők még vizsgálják.

Törökország Nigde nevű városában, egy férfi furcsa mumifikálódott holtestre bukkant, állítólag a pincéjében találta meg, pakolás közben.

A tetem kinézete nagyon hasonlít egy macskaféléhez, azonban nem olyan, mint a ma ismert macskák csontváza. Éles, hosszú szemfogai vannak, és ostorszerű farka.

loading...

Tehát jellemzőit tekintve mindenképpen egy macskaféléhez hasonlít, azonban a fogazata sokkal másabb, és testhossza legalább egy méter, így egyértelmű, hogy nem a ma ismert macskafélékhez tartozik.

Török és Brit szakemberek is vizsgálják a furcsa tetemet, de egyenlőre még nem tudják pontosan, hogy milyen állatról is van szó, de abban egyetértenek, hogy valamilyen macskaféle. Nemsokára elvégeznek egy DNS vizsgálatot, az talán közelebb visz a válaszhoz.

A lelet egyébként a számítások szerint, körülbelül 10. század körüli lehet, így pedig még érdekesebb, hiszen abban az időben nem volt szokás az, hogy az állatokat bebalzsamozzák, és úgy temetik el.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/ [cn-social-icon]

Read previous post:
EZT FIGYELD! ÍGY LOPNAK MEG AZ ÁRUHÁZ PARKOLÓJÁBAN.
EZT FIGYELD! ÍGY LOPNAK MEG AZ ÁRUHÁZ PARKOLÓJÁBAN.

EZT FIGYELD! ÍGY LOPNAK MEG AZ ÁRUHÁZ PARKOLÓJÁBAN. [cn-social-icon] A NetExtra időről időre közöl olyan cikkeket, melyek beszámolnak a tolvajok,...

A NASA DOLGOZÓ VALLOMÁSÁNAK 2.RÉSZE
A NASA DOLGOZÓ VALLOMÁSÁNAK 2.RÉSZE

Itt a NASA dolgozó vallomásának 2. része. [cn-social-icon] Ez a hangfelvétel is, szintén érdekes témákat boncolgat. A tegnapi napon felkerült...

Close