HAJLÉKTALANOKNAK ÉPÍT MINIHÁZAKAT EZ AZ AMERIKAI FÉRFI – VIDEÓ

HAJLÉKTALANOKNAK ÉPÍT MINIHÁZAKAT EZ AZ AMERIKAI FÉRFI - VIDEÓ
loading...

Hajléktalanoknak épít miniházakat egy amerikai férfi.


[good_old_share]

Megható történet.

Elvis Summers nem mindennapi módon akar segíteni az utcán élő hajléktalanoknak. Los Angelesben, a férfi zuhanyzós miniházakat épít nekik, hogy biztonságban tudják magukat éjszakára.

loading...
Elvis már több halálos fenyegetést is kapott a jótékonykodása miatt, hiszen a hajléktalanokon élősködő bandáknak ez nem jön túl jól.

Los Angelesben nagyjából 46 ezer hajléktalan él, Elvis pedig rajtuk szeretne segíteni azzal, hogy miniházakat épít nekik.

A férfi az első miniházat egy hajléktalan nőnek építette, amikor meglátta, hogy a nő a porban alszik. Elvis megsajnálta, és már másnak elment megvásárolni a miniházhoz szükséges dolgokat. Amikor a ház kész lett, rögtön oda is ajándékozta a hajléktalan nőnek, aki persze nagyon hálás volt ezért a hatalmas adományért.

Nem is csoda, hiszen ez a pici ház neki az új otthont jelentette, aminek köszönhetően már nem kellett az utcán a porban aludnia, és tető volt a feje felett, ami védte az esőtől.

Elvis pedig hatalmas löketet kapott attól, hogy a nő mennyire örült az adománynak, és elkezdte gyártani a miniházakat, hogy ezzel segítse, az utcán élőket. Elvis szerint senkinek sem szabadna az utcán élnie, pláne nem a világ egyik leggazdagabb országában. Persze időközben sokan támogatták is őt, így összesen 137 apró házat épített meg, ami az új otthont jelentheti az utcán élők számára.

Azonban a férfinek nemcsak támogatói lettek. Sajnos időközben megjelentek a hajléktalanokon élősködő bandák is, akik megfenyegették a férfit, hogy ha nem hagyja abba amit csinál, akkor megölik.  Azonban ez nem tántorította el Elvist, viszont akkor megkapta az újabb pofont, hiszen a városi hivatal lakoltatta ki a hajléktalanokat a miniházakból.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Nem egészen törvényes csak úgy miniházakat építeni az utcára, így a hajléktalanokat elkezdték sorban kitenni az új otthonaikból. Elvis azonban ekkor sem adta fel, és elvitte a házakat egy magánterületre, ahol már senki sem szólt érte.

Azóta Elvis már egy nagyobb projectbe fogott bele, és már zuhanyzóval ellátott kisházakat is épít,  mert szerinte erre még mindenképpen szükségük van.
Egy ilyen videó láttán az ember egy kicsit újra elkezd hinni abban, hogy vannak még jó emberek.

Ha mindenhol ilyen emberek élnének, akkor senkinek sem kellene fedél nélkül élnie az életét.
Read previous post:
TEVE ROHANGÁLT A SOPRONI TESCÓNÁL - VIDEÓ
TEVE ROHANGÁLT A SOPRONI TESCÓNÁL – VIDEÓ

Teve rohangált a Soproni Tescónál. [good_old_share] Vicces videó. Mostanában a cirkuszi állatok elég gyakran meglépnek a cirkuszból egy-egy sétára. Legutóbb...

NYITVA TALÁLTÁK A BEZÁRATOTT GYÓGYSZERTÁRAT BUDAPESTEN - VIDEÓ
NYITVA TALÁLTÁK A BEZÁRATOTT GYÓGYSZERTÁRAT BUDAPESTEN – VIDEÓ

Nyitva találták a Budapesten bezáratott gyógyszertárat. [good_old_share] A gyógyszertár mégnagyobb büntetésre számíthat. Az RTL Híradójának stábja nyitva találta azt a...

Close