EGY OROSZLÁN ÉLŐ ADÁSBAN TÁMADOTT MEG EGY KISGYERMEKET – VIDEÓ

EGY OROSZLÁN ÉLŐ ADÁSBAN TÁMADOTT MEG EGY KISGYERMEKET - VIDEÓ

Egy oroszlán élő adásban támadt rá egy kisgyermekre.

[good_old_share]

Elképesztő videó.

Általában amikor ilyen címekkel találkozunk, rögtön valami cuki videóra számítunk, és arra gondolunk, hogy a rátámadás csak egy vicc.
Azonban ebben az esetben más a helyzet.

loading...

Mexikóban ugyanis tényleg rátámadt egy oroszlán egy kisgyermekre, és mivel az eset élő adásban történt, ezért letagadni sem tudják az esetet.

Nem tudni pontosan, hogy milyen műsor is volt, de nem is az a lényeg. Egy anyuka a kisgyermekével volt adásban, egy oroszlán társaságában, akivel természetesen ott volt a gondozója is.

A kislány elkezdett sírni, és valószínűleg az oroszlán ezért támadt rá.

A gondozó és a műsorvezető természetesen rögtön megfogták az oroszlánt, és leszedték a gyermekről, de így is elég nagy rémületet okozott, de szerencsére a gyermeknek nem esett baja.

Ettől függetlenül nem értjük, hogy egy oroszlánt hogyan lehet egy kisgyermek közelébe engedni, pláne akkor, ha nem is teljesen szelíd az állat.

A legmeglepőbb az egészben az, hogy sokan a gyermeket támadják, mert szerintük a gyermek tehet arról, hogy az oroszlán megtámadta, mert elkezdett sírni.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Nos, egy nagyjából 3 éves gyermektől talán nem várható el az, hogy ne kezdjen el sírni, ha valamitől megijed, de úgy látszik, hogy sok embernek ez fel sem tűnik.
Neked mi a véleményed az esetről? Ki lehet a hibás, hogy ez a támadás megtörtént?
Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes

Facebook hozzászólások