MEG AKARTÁK VICCELNI A BARÁTJUKAT, HALÁLESET LETT BELŐLE

MEG AKARTÁK VICCELNI A BARÁTJUKAT, HALÁLESET LETT BELŐLE

Meg akarták viccelni a barátjukat, haláleset lett belőle.


[good_old_share]

Elképesztő történet.
Valószínűleg már a címből is rájöttek páran, hogy a történetben alkohol is fog szerepelni.

Azt tudjuk, hogy összejöveteleken és bulikon általában jó szórakozás szívatni a haverokat, főleg ha alszanak. Nagyon sok olyan eset van, amikor vicces szivatásokat találnak ki azoknak, akik a buli közben bealszanak.

loading...

És ott van a másik oldal is, amikor már túlzásba viszik a szivatást, és esetleg valaki meg is hal közben. Most Franciaországban történt egy ilyen eset, de ez igazából annyira egyértelmű volt, mármint hogy a szivatás áldozata meg fog halni, hogy sokan úgy gondolják, hogy szándékos emberölés történt és szivatásnak próbálják álcázni.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az eset Franciaországban történt, egy északi külvárosban, ahol öt barát összeültek, és elkezdtek piálni. Általában az ilyen piálásoknál mindenki elég csúnyán leissza magát, ez köztudott.

Így történt ez az egyik férfival is, aki annyira berúgott, hogy már öntudatlan állapotba került. A férfi elaludt, természetesen nagyon mélyen, mint ahogy az lenni szokott, a négy barát pedig kitalálta, hogy megszivatják az alvó barátjukat.
Először csak levetkőztették a barátjukat, és összefirkálták, és itt be is fejezték a dolgot. A négy barát aztán tovább bulizott, később aztán ebből ketten hazamentek.

A maradék két fickót azonban annyira idegesítette az alvó barátjuk horkolása, hogy úgy döntöttek, hogy kiteszik őt az udvarra. Természetesen télen ez nem a legjobb ötlet, de ez full részegen nem igazán esett le a két férfinak, legalábbis állítólag.

Ebből még nem is történt volna nagy baj, ha később aztán behozzák a férfit, vagy a fickó felébred, azonban a férfi nem ébredt fel, ami teljesen részegen nem is csoda, a két barát pedig egész éjszaka kint hagyták őt.

Másnap holtan találtak a férfire. A boncolási jegyzőkönyv nem nyilvános, de több mint valószínű, hogy a férfi halálra fagyott.
A két férfit elkapta a rendőrség, és emberöléssel vádolják őket. Állításuk szerint ők csak viccnek szánták a dolgot.

Igazából nem értjük, hogy hogyan nem jutott eszükbe az, hogy a barátjuk így télen elég valószínű, hogy halálra fog fagyni, ha nem hozzák be. Persze be voltak rúgva, de azért ennyire lehetetlen berúgni.

Neked mi a véleményed az esetről? Írd meg nekünk kommentben.

[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások