A HÉTKÖZNAPI EMBEREK SZÁMÁRA IS ELÉRHETŐVÉ VÁLIK A 3D NYOMTATÁS – VIDEÓ

A HÉTKÖZNAPI EMBEREK SZÁMÁRA IS ELÉRHETŐVÉ VÁLIK A 3D NYOMTATÁS - VIDEÓ

Nemsokára bárki asztalán ott lehet egy kicsi 3D nyomtató.


[good_old_share]

A mini 3D nyomtatókat egy Kínai cégnek köszönhetjük.

Manapság még elég drága egy 3D nyomtató, és a hétköznapi emberek számára színte elérhetetlen. Egy ilyen nyomtató ára több százezer forint is lehet, ráadásul maguk a nyomtatók is elég nagyok.
Ez nem is csoda, hiszen a 3D nyomtatás még új technológiának számít, és lássuk be, hogy a 3D nyomtatás nagyon is hasznos.

loading...

Most azonban mindenki asztalára kerülhet egy kisebb 3D nyomtató, ami sokkal olcsóbb mint a nagyobbik társaik, és akár a hétköznapi emberek is megengedhetik maguknak.

Ezt egy kínai cégnek köszönhetjük, akik elkészítették a mini 3D nyomtatót, ami ráadásul roppant egyszerű lesz kezelni.

A PocketMaker 3D nevű nyomtató 40 ezer forintnál is olcsóbb, és nagyon egyszerű lesz vele kinyomtatni a különböző tárgyakat. Persze a nyomtató méretéből adódóan túlságosan nagy tárgyakat nem tudunk vele kinyomtatni, de ettől függetlenül egy nagyon hasznos fejlesztés lett.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A nyomtató kezeli a PLA, ABS és egyéb szabványos 1,75 mm-es nyomtatószálakat, amik színesek is lehetnek. A printer fúvókája pedig cserélhető, így nem kell attól félni, hogy esetleg eltömődik a fej és használhatatlanná válik a gép.
A Kínai cég a kis 3D nyomtatót a korai támogatóknak 99 dolláros áron adja az eszközt, ami szállítással együtt is csak 37 ezer forint.
[apss_share]

Facebook hozzászólások