KERESI A RENDŐRSÉG AZT A FÉRFIT, AKI KÉSSEL RABOLT AZ 1-ES VILLAMOSON

KERESI A RENDŐRSÉG AZT A FÉRFIT, AKI KÉSSEL RABOLT AZ 1-ES VILLAMOSON

Keresi a rendőrség azt a férfit, aki késsel rabolt az 1-es villamoson.


[good_old_share]

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a férfi megtalálásában.
Sajnos mostanában egyre gyakoriabbak a rablások és a lopások. Ráadásul már fényes nappal is kirabolják az embert, vagy éppen betörnek hozzá.

Az utóbbi időben megszaporodtak azok a fajta rabások, amikor a buszon, vonaton, villamoson vagy éppen a metrón az alvó embereket rabolják ki.

loading...

Most viszont nem ilyen rablás történt, hanem egy sokkal durvább.

November 17-én 15:20 és 15:45 között az 1-es villamoson egy férfi késsel rabolt ki egy utast. A rabló elvette az utas pénzét, és a mobiltelefonját is.

A rablás után a férfi a Budafoki út/ Dombóvári úti megállóban leszállt és elmenekült.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A police.hu közlése szerint a rabló körülbelül 20 és 25 év közötti lehet, és nagyjából 175 centiméter magas lehet.

Végony testalkatú, rövid sötétbarna hajú, a rabláskor egy fekete kapucnis kabátot, és a térdénél kopott farmert viselt.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-381-4300 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Valamint a cikk megosztásával is segíthetnek, hiszen így több embert érhet el a hír, így pedig mégnagyobb esély van a férfi megtalálására. Természetesen ezt már mi kérjük, és nem a rendőrség. 🙂
[apss_share]

Facebook hozzászólások