EGY 11 ÉVES KISFIÚ ELTŰNT – SEGÍTSÜNK MEGTALÁLNI – OSZD MEG!

EGY 11 ÉVES KISFIÚ ELTŰNT – SEGÍTSÜNK MEGTALÁLNI – OSZD MEG! 


Hivatalos közleményként március 29-én, 09:25 – kor, a Police honlapon látott napvilágot a követkető felhívás.
A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság jelentette meg a segélykérő közleményt. A közösség ereje ebben az esetben is sokat segíthet!

FRISSÍTÉS: A KISFIÚT SZERENCSÉRE EGÉSZSÉGESEN MEGTALÁLTÁK!

Segíts te is a megosztással, hátha látta, vagy látja valaki az ismerőseid közül!

A Kaposvári Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri!
A Kaposvári Rendőrkapitányság 14010/4038/2015. ideiglenes számon indított eljárást egy 11 éves kisfiú eltűnése miatt.

Schell Marcell 2015. március 28-án 9 óra körüli időben kaposvári otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

A fiú 140-145 centiméter magas, szőkésbarna hajú, vékony testalkatú. Eltűnésekor kék farmernadrágot, sötétkék sportcipőt, fekete melegítőfelsőt viselt, az ujján narancssárga csíkkal.

A Kaposvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Schell Marcell tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as  telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Alább mutatjuk a kis Marcell fotóját. Segíts te is a megosztással, hátha látta, vagy látja valaki az ismerőseid közül!Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/ 

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás