FURCSA OBJEKTUMOKRA BUKKANTAK A SIVATAGBAN – VIDEÓ

FURCSA OBJEKTUMOKRA BUKKANTAK A SIVATAGBAN - VIDEÓ

Furcsa objektumokra lettek figyelmesek a google earth-et kémelő emberek.

[good_old_share]

Furcsa objektumokat fedeztek fel, a sivatagban.

A furcsa objektumokról egyenlőre még nem tudni semmit, de az összeesküvés elméletek hívőit, és persze az ufó hívőket is lázban tartja a téma.

Katonai bázisnak tűnő komplexum környékén különös építményeket fedeztek fel az egyiptomi sivatagban Kairótól 47 kilométernyire, Kafr Mas’ud közelében.

loading...

A térképen látható, hogy egy hatalmas katonai repülőtér el van kerítve, és nem messze tőle nagyon furcsa építmények találhatóak. De nemcsak furcsa építmények vannak, hanem 200-300 méter hosszú rámpák is, amik úgy tűnnek, mintha a föld alá vezetnének, valamint szétrobbant épületek is találhatóan, és furcsa „U” alakú homokbuckák is.

Ezek az épületek nagyon furcsa alakzatúak, és néhány épület tetején hatalmas fehér gömbök találhatóak, amik valószínűleg radarok lehetnek.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Vannak, akik szerint a furcsa építmények nem mások, mint atombunkerek, mások szerint titkos kísérleti objektumok, és vannak akik földönkívüliekre tippelnek.

Neked van valami ötleted arról, hogy mit láthatunk a videón? Megírhatod az oldal alján.

Facebook hozzászólások