MEGALÁZTÁK A VIRÁGÁRUS NÉNIT, AZ EGÉSZ INTERNET FELHÁBORODOTT

loading...

Megaláztak egy 84 éves virágárus nénit a közteresek, most az egész internet mellé állt.

A néni a lánya gyógyszereire gyűjti a pénzt.

Felháborította az internetezőket és egy emberként álltak ki egy virágárus néni mellett, miután két közterület felügyelő elvette a nárciszait Budapest belvárosában a Kossuth térnél.

Több oldalon is lehetett olvasni a hírről. Elsőként a Népszabadság egyik újságírója írt. Szerinte a néni a történtek után alig látott a könnyeitől.

loading...

Állítólag a botrány kitörése után rengeteg felajánlás érkezett a néninek. Rengetegen bíztatják és segítenek neki, mások segítenének a gyógyszerek megvásárlásában, de voltak olyanok is, akik csak úgy pénzt adtak neki, hogy segítsenek.

Julika néni azt mondta, hogy nem fogadhat el semmit úgy, hogy ne adna érte legalább egy csokor virágot.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Julika néni egyébként otthonról jár fel minden nap Pestre, és a saját kertjében megtermesztett virágokat árulja, és így próbálja fenntartani magát és a lányát.

A néni már 84 éves, és a félig vak lánya gyógyszereire kell a pénz. Miért kell egy idős nénit, néhány csokor virág miatt megalázni?

Szólj hozzá

Hozzászólás