GYANÚS A LOTTÓSZÁMOK SORRENDJE

GYANÚS A LOTTÓSZÁMOK SORRENDJE.
loading...

GYANÚS A LOTTÓSZÁMOK SORRENDJE

[cn-social-icon]

Bár a lottó-számhúzás során elvileg kaotikus sorrendben kellene következnie a számoknak, mostanában egyre gyakrabban kerülnek kihúzásra az egymás után következő számok.

Ez sokaknak feltűnt, és sokan szóvá is tették.

Most is olyanok jöttek ki, amiket szinte lehetetlen eltalálni. És már sokadszorra. A múlt héten három hatvanas szám volt a sorban, előtte nem sokkal pedig majdnem egy teljes sor jött ki a hatos lottón. A mostani lottószámok pedig így néznek ki:

3, 50, 55, 57, 58

Ötös természetesen nem volt, de a négyesekért, amikből 24 volt, majdnem hárommillió forintot lehetett besöpörni. Az ötös a jövő héten 2 milliárd 228 millió forintot ér majd.

loading...

Egy internetes blogon rengeteg hozzászólás érkezett a furcsa, és egyre sűrűbben előforduló „véletlenek” (?) kapcsán.Van, aki esküszik rá, hogy ez természetes: – Ez a véletlen műve, amikor kézzel húztam a számokat senki nem mondta, hogy honnan kell húzni saját döntésem volt melyiket húztam.

És akad olyan is, aki korrupcióra gyanakszik:  -Teljesen korrupt országban élünk! Itt mindent meg lehet tenni. A lotto szoftver egyre nehezebben tudja kiszámítani a sok feladott szelvény közül, hogy melyek azok a számok, amiket ki kellene húzni ahhoz, hogy ne legyen telitalálat.

És nagyon sokan csalást emlegetnek.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

[cn-social-icon]

Read previous post:
EDWARD SNOWDEN MOST AZ IPHONE-RÓL SZIVÁROGTATOTT KI INFORMÁCIÓKAT
EDWARD SNOWDEN MOST AZ IPHONE-RÓL SZIVÁROGTATOTT KI INFORMÁCIÓKAT

Edward Snowden újra megszólalt. Most az iPhone-ról szivárogtatott ki titkokat. Edward Snowden már korábban is szivárogtatott ki titkos dokumentumokat, legutóbb...

ENGEDÉLYEZTÉK HOGY LÁTHASSA A LÁNYÁT AZ APA, AKIT A KANNABISZ OLAJ MIATT TARTÓZTATTAK LE!
ENGEDÉLYEZTÉK HOGY LÁTHASSA A LÁNYÁT AZ APA, AKIT A KANNABISZ OLAJ MIATT TARTÓZTATTAK LE!

Végre találkozhatott haldokló kislányával az ausztrál édesapa, akit azért vettek őrizetbe, mert kannabisz olajjal akarta enyhíteni a kicsi fájdalmát. Az...

Close