A BIZONYÍTÉK-ÍGY FOLYIK EURÓPA SZÁNDÉKOS TÖNKRETÉTELE

A BIZONYÍTÉK-ÍGY FOLYIK EURÓPA SZÁNDÉKOS TÖNKRETÉTELE.

A BIZONYÍTÉK-ÍGY FOLYIK EURÓPA SZÁNDÉKOS TÖNKRETÉTELE

[good_old_share]


Ti küldtétek…egy valóban megdöbbentő dokumentumot kapott szerkesztőségünk, melyet egy olvasónk küldött. (A dokumentum alatt szavazás)

 

A dokumentum mellé egy leírást is mellékelt, hogy mindenki számára értehtő legyen az, hogy miről szól. Az irat a leírás alatt!Kőszegi M. László – MAI LEVÉL A VOLT NÉMETORSZÁGBÓL

Folyik Európa tönkretétele, elpusztítása… Szép napot! 

Üdvözlöm László!

loading...

Nem tudom mivel érdemeltem ki a bizalmát, hiszen nem igazán ismerjük egymást. Vagyis én néhány alkalommal láttam önt televíziós műsorban. 
A lényeg viszont, hogy Magyarok vagyunk és hasonlófélén gondolkodhatunk. 
Sajnos az élet úgy hozta,hogy a "kenyeret" más országban kell megkeresni, viszont ahogy tehetem /hála a Jó Istennek elég gyakran/ itthon lehetek.

Általában a belpolitikai dolgokat látom az oldalán , és érdekesség képpen elküldenék egy lefényképezett német szociális ellátásról szóló oldalt,hogy hogyan támogatják, és segítik elő a bevándoroltatott nem európai emberek térhódítását a kontinensen!! Egy német ill. Németországban dolgozó uniós állampolgár gyermeke után 187 eurót/hó fizet a német állam! 

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Viszont mint az elküldött nyomtatványból kiderül az arab bevándoroltatott ennek a 3szorosát kapja a gyerekei után! 6 gyerek, több mint 4200 euró havonta!!! 
Az már csak desszert, h. ennyi gyerek után lakás /amire nem kell rezsit fizetni/ jár, ill. a 2 felnőttnek a kb 1050 eurós havi segély! Sajnos van 1-2 kollégám aki alig keres 1000 eurót,és abból még rendesen adózik és fizet albérletet és minden mást!

Folyik Európa tönkretétele, elpusztítása… Szép napot! 
Tisztelettel Sándor.Még annyit ehhez a levélhez, hogy úgy hírlik az egész osztályt kirúgták ettől a hivataltól,ahonnan ez kiszivárgott! Minden jót kívánok!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

Véleményed szerint a Magyar hatóságok megfelelően kezelik –e a migránshelyzetet

Megnézem az eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások