BODROGIT ÉS VOITH ÁGIT IS KIRABOLTÁK A BANKÁROK

BODROGIT ÉS VOITH ÁGIT IS KIRABOLTÁK A BANKÁROK.

BODROGIT ÉS VOITH ÁGIT IS KIRABOLTÁK A BANKÁROK

Oldalunkon sajnos már több esetben is beszámoltunk arról, hogy a sztárokat, ismert embereket is fosztogatják a bankok.

[cn-social-icon]

Megírtuk, hogy VITTE A BANK DEMCSÁK ZSUZSA LAKÁSÁT IS, de beszámoltunk arról is, hogy MÉSZÖLY KÁLMÁN IS ELVESZTETTE LAKÁSÁT. Nagy port kavart a SZTÁRHÁBORÚ A BANKOK ELLEN című cikk is.Láthatjuk, hogy a svájci frank alapú hitel nem válogat kétkezi munkás vagy Kossuth-díjas között, mindkettő életét nyomorítja. Bodrogi Gyula és Voith Ági is pórul járt.

Amint azt a Bors megírta – sok ezer családot érint az átkos, kifizethetetlen bankhitel, s ha az árfolyamkülönbséget esetleg vissza is kapják, az emberek többsége még így sem fog megszabadulni – talán élete végéig sem – az adósságától.

Nincs különbség híres és nem híres ember között. Noha az előbbiek sokszor az átlagnál jobb körülmények között élnek, ettől még ők is komoly gondban találhatják magukat, ha egy nem elég alaposan átolvasott szerződésre írták a nevüket.

loading...

Napjainkra viszont egyre inkább úgy tűnik, hogy hazánkban devizahitel néven valójában befektetési ügyleteket értékesítettek a bankok az átvert, hitelcsapdába csalt embereknek, annak összes kockázatával együtt. Erről viszont nem tájékoztatták az adósokat. Erről az érdeklődő rengeteg információt találhat a Civil Kontroll weboldalán

– Nem kell minket sajnálni, nem ezért beszélek róla, hanem azért, mert sokak számára ez egy létező probléma, amiről nem szabad hallgatni – mondta Bodrogi Gyula, a nemzet színésze, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész.

– Én egy autót vettem nyolcmillióért, ami tizennégymillióba került végül. És még én vagyok a szerencsés, aki ki tudott jönni a hitelcsapdából! Ez egy rossz vicc – mondja a művész.

Bodrogi Gyula egykori felesége, Voith Ági is rossz helyzetben van, amiből jogi úton kíván kimászni. Több hírességgel karöltve pert indított azért, mert a bankok az adósokra hárították az árfolyamkockázatot. 2007-ben 5,5 millió forintot vett fel autójára, ebből eddig visszafizetett 8,5 milliót, de még mindig tartozik héttel. A színésznő szerint amit a bankok csinálnak, az fosztogatás.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/
– A pertársasághoz azért csatlakoztam, mert úgy érzem, van benne elég potenciál, talán az énekesek, színészek és zenészek közössége képes lesz eredményt elérni – mondta a Bors kérdésére a színésznő, aki nem akart be­szél­ni a megváltozott életkörülményeiről. Nem szeretné, ha bárki azt hinné, azért haknizik az újságokban, hogy ezzel bármiféle előnyhöz jusson.

Voith Áginak lenne hová fordulnia, ha végképp kilátástalan helyzetbe kerülne, hiszen a mai napig remek kapcsolatban van a volt férjével, Bodrogi Gyulával.

– Szerencsére ott nem tartunk, hogy ne tudjunk mit enni, de természetesen rám bármiben számíthat Ági – mondta Bodrogi, majd ismét a hitelre terelte a szót:

– Egyre gyakrabban hallani arról, hogy megoldást keresnek. Szerintem a probléma egyetlen tollvonással megoldható, ki kell jelenteni, hogy törvénytelenül jártak el a bankok. Másként ez nem megy. Rábeszéltek egy frank alapú hitelre, de a bank sosem vett frankot a pénzünkből, forintot adtak és forintot fizettünk vissza, egy idegen pénznem árfolyamán. Becsaptak minket.

Sajnos az Orbán Viktor által aláírt, a pénzvilág és a Magyar kormány közötti egyezségből világosan kiderül, hogy Magyarország Kormánya előnyben részesíti a magyar gazdaság profit és piaci alapú működését, így a "devizahitelesek" valójában sok jóra nem számíthatnak. Erről részletesebben ide kattintva olvashat. [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások