EZZEL A VIDEÓVAL BIZONYÍTANÁK AZT, HOGY BÁNYÁSZNAK A HOLDON

EZZEL A VIDEÓVAL BIZONYÍTANÁK AZT, HOGY BÁNYÁSZNAK A HOLDON

Ezzel a videóval bizonyítanák azt, hogy bányásznak a holdon.

[good_old_share]

Szerintetek bizonyít valamit?

Egy ufókkal foglalkozó hírportál egy új elmélettel állt elő. Szerintük a Hold sötét oldalán bányásznak, és ezzel a videóval szeretnék bizonyítani, amit egy műhold készített.
A hold sötét oldaláról már sokszor volt szó, és sokat hallhattunk róla. Ez az, amit az emberek sosem látnak és rengeteg elmélet született már arról, hogy mi is lehet ott. Egyesek szerint egész városok vannak ott, amit a földönkívüliek építettek és laknak ott, mások szerint pedig az emberek építettek oda objektumokat.

loading...

Bárhogy is legyen, bizonyára kell lennie ott valaminek, és rengetegen foglalkoznak vele.

Most egy új elmélettel azt szeretnék bizonyítani, hogy a hold sötét oldalán bányásznak, amiket műhold felvételekkel szeretnének bizonyítani.

A műhold a Hold Tycho kráteréről készített felvételeket, amelyeken fehér alakzatok láthatóak a hold sötét oldalán. Sokak szerint ezek bányászok lakásai, vagy bányászati épületek.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ezekhez hasonló objektumokat már korábban is észleltek, és már akkor is azt beszélték, hogy a hold túloldalán bányászok dolgoznak, és nagyon fontos nyersanyagokat nyernek ki.

Persze a Marsról és más bolygókról is mondták már azt, hogy bányásznak rajta.

Megkeresték a NASA munkatársait is, akik természetesen nem válaszoltak a kérdésekre.
Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! https://www.facebook.com/Erdekes
Facebook hozzászólások