IJESZTŐ VIDEÓ: EJTŐERNYŐS UGRÁS KÖZBEN EPILEPSZIÁS ROHAMOT KAPOTT A FÉRFI!

EJTŐERNYŐS UGRÁS KÖZBEN EPILEPSZIÁS ROHAMOT KAPOTT A FÉRFI!

Fél percen át nem volt magánál, miközben szabadesésben zuhant a föld felé. Egy oktató mentette meg az életét. Az esetet pedig az oktató fejére erősített kamera rögzítette.  [cn-social-icon]

„Valószínűleg életem legijesztőbb pillanata” Ezzel a szöveggel tette fel a youtube-ra azt a videót a férfi, amin az ejtőernyős ugrása látható. Az ugrás viszont nem jól sült el, ugyanis a férfi epilepsziás rohamot kapott zuhanás közben, és az oktatója mentette meg az életét.

A Perth városában élő Christopher Jones a BBC-nem elmondta hogy egyáltalán nem számított arra, hogy a videó ilyen gyorsan el fog terjedni, és bekerül vele a világsajtóba.

Jones nagyjából 2700 méteres magasságban volt, amikor elájult, és magatehetetlenül kezdett el zuhanni a föld felé, és 1200 méteren, amikor oktatója, Sheldon McFarlane odarepült hozzá, és kinyitotta az ejtőernyőjét. Az oktató elmondta hogy csak annyit vett észre, hogy Jones bajba került, de azt, hogy elájult, már csak a földet érés után tudta meg.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

„Még soha nem láttam ilyet, hogy valaki elvesztette volna ugrás közben az eszméletét”

Jones végül 900 méter magasan visszanyerte az eszméletét, és simán földet tudott érni a kijelölt landolási pontnál. Mentőt nem kellett hívni hozzá.

loading...

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások