PROGRAMOZOTT NÉPIRTÁS – HÁTTÉRHATALMI JÁTSZMÁK

PROGRAMOZOTT NÉPIRTÁS - HÁTTÉRHATALMI JÁTSZMÁK.

PROGRAMOZOTT NÉPIRTÁS – HÁTTÉRHATALMI JÁTSZMÁK

 

Az egészséges étkezés mellett, a különböző vitaminok fontosságára már több cikkünkben is igyekeztünk felhívni az olvasóink figyelmét.

Sajnos azzal is tisztában vagyunk, hogy a gyógyszeripar által kínált vitaminkészítmények túlnyomó többsége közel sem fedezi a szervezetünk vitaminszükségletét, bármennyire is meggyőzően állítják azt a „szakemberek”.


[good_old_share]

Éppen ezért is aggasztó, hogy még a gyógyszerlobbi hatalmas összegeket, és erőfeszítéseket áldoz termékei népszerűsítésére, addig ez az érdekcsoport, illetve a mögötte álló háttérhatalom mindent elkövet annak érdekében, hogy a szervezetünk számára valóban hatásos készítmények ne kerülhessenek piacra.A háttérhatalom „tűzzel-vassal írtja” azokat az orvosokat, egészségügyi szakembereket, akik nem hódolnak be neki, szembe mennek vele, és olyan készítményeket állítanak elő, amelyek valóban hatásosak.
Így esett a háttérhatalom áldozatául Dr. Lenkei Gábor is, aki az igazáért már hosszú évek óta vívja a hatalmi erőkkel egyenlőtlen küzdelmét.

Most viszont fordult a kocka! Dr. Lenkei Gábor Facebook oldalán az alábbi írást tette közzé:

Megpróbáltak megállítani. Nem sikerült!  Győzött az igazság!!!

loading...

Fényes győzelmet arattunk az önkényeskedő ÁNTSZ felett!

A Dr. Lenkei Vitamin által az ÁNTSZ ellen indított persorozat hat év jogi hercehurca után végérvényesen, jogerősen lezárult.
Az ÁNTSZ a legutóbbi, 2014. évi veresége után feladta, és amint az mostanra kiderült, már újabb felülvizsgálati kérelemmel sem fordult a Legfelsőbb Bírósághoz.
Így az ügy a Dr. Lenkei Vitamin győzelmével végre lezárult!
Megerősítést nyert, hogy 6 évvel ezelőtt az ÁNTSZ alaptalanul és jogsértő módon rágalmazta és bélyegezte meg a Dr. Lenkei készítményeket!

• 2008/2009 telén az ÁNTSZ (jelenleg: Kormányhivatal Népegészségügyi Szerv) a rendőrséggel karöltve lecsapásszerű razziákat tartott Budapest és Pest megye Dr. Lenkei Vitamin szaküzleteiben, arra való hivatkozással, hogy a Dr. Lenkei készítmények „egészségkárosítóak lehetnek”.
Ezt a hazugságot használták fel ürügyként a támadásra.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A Dr. Lenkei Vitamin ügyvédje helyben felhívta az ÁNTSZ figyelmét számos eljárásbeli jogsértésre, de ez a végrehajtókat nem érdekelte. 
Több tízmillió forint értékű készítményt foglaltak le oly módon, hogy a vásárlók szeme láttára szedték le a polcokról, és csomagolták fekete zsákokba, majd hatóságilag lezárták, azzal az ürüggyel, hogy a zsákban lévő készítmények (vitaminok, ásványi anyagok) „egészségre ártalmasak lehetnek”.• A minden egyes szaküzletben végrehajtott jogsértő és alaptalan eljárás hátterében egy felülről jövő utasítás állt.
Dr. Falus Ferenc, az akkori Országos Tiszti Főorvos önkényesen, ok és bizonyíték nélkül adta ki a parancsot a Dr. Lenkei üzletek elleni hadjáratra.

Természetesen pereket indítottunk az összes súlyosan jogsértő ÁNTSZ határozat és intézkedés ellen.

Az ÁNTSZ már a legelső peres eljárásban – a Bíróság hivatalos felszólításának ellenére – sem tudott felmutatni semmilyen bizonyítékot a készítmények állítólagos ártalmasságáról, sőt, még a Bíróság által beidézett tanúkat sem állította elő!

2014. január 14-ik napján meghozta ítéletét a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság. Jogerősen hatályon kívül helyezte az ÁNTSZ határozatait!

loading…


Ahogyan a 24.K.33.801/2013/3. számú ítéletében fogalmazott:
"Mindezek alapján a bíróság arra a következtetésre jutott, hogy az alperes (ÁNTSZ) a tényállást nem tárta fel, és a perben a Polgári perrendtartás 336/A § 2. bekezdés értelmében őt terhelő bizonyítási kötelezettség ellenére a per során nem bizonyította az általa feltárt tényállás valóságát, ezért az őt terhelő bizonyítási teherre tekintettel a bíróság azt állapította meg, hogy határozata megalapozatlan."

• Az ÁNTSZ végül beletörődött a sorozatos vereségbe, és ezúttal már nem fordult újabb felülvizsgálati kérelemmel a Legfelsőbb Bírósághoz.

• Az ügy a Dr. Lenkei Vitamin fényes győzelmével végérvényesen lezárult!

Dr. Lenkei Gábor  Gratulálunk! – Netextra.hu Ha hasznosnak találtad a cikket, akkor kérjük, hogy oszd meg másokkal is. Köszönjük!

loading…


Facebook hozzászólások