TÁMADJÁK A SZÍVSZORÍTÓ LEVELET ÍRÓ ALEXET

loading...

Támadják a szívszorító levelet író Alexet.


Segítségre lenne szükségük, mégis rengeteg támadást kapnak.
Korábban már megírtuk, hogy egy kisfiú szívszorító levelet írt a Jézuskának, amiben leírta a kívánságait, bár tudja, hogy nem kaphatja meg.

loading...

A kívánsága csak az volt, hogy legyen meleg otthon, és legyen mit enniük.

A szívszorító levél természetesen rögtön meghódította az internetet és pár óra alatt több ezren osztották meg a kisfiú levelét.

Természetesen voltak olyanok is, akik azt mondták, hogy az egész csak kamu.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Nos, ők tévedtek, ugyanis kiderült, hogy Alex nagyon is létezik, és valóban ő írta a levelet. A családhoz természetesen rögtön elkezdtek érkezni az adományok, azonban az adományok mellett megérkeztek a rosszakarók is.

A hírek szerint most néhányan elkezdték támadni a családot az interneten, és a faluban is ahol laknak.
Állítólag a falubeliek ugyanis megszólják őket, és gúnyolódnak rajtuk, és vannak olyanok is, akik az ablakuk alatt kiabálnak, és szidják őket. Valószínűleg azért, mert irigyek arra a rengeteg adományra, amit a család kap.

Ez pedig a legundorítóbb dolog, hiszen egy olyan családtól sajnálják az adományokat, akiknek tényleg szükségük van rá.

A hírek szerint a család nem volt mindig szegény, de állítólag egy lakáshitel miatt elszegényedtek, aztán az apa lelépett, majd az anya leépítése, vezetett a mostani helyzethez.

Az anya egyébként egyedül neveli a hat gyermekét, ami bizony egy nagyon nehéz helyzet, és mégis sokan sajnálják tőlük a pénzt és az adományokat.
Állítólag az anya attól is fél, hogy elvehetik tőle a gyermekeit, amit nagyon nem szeretne.

Egyébként azok akik támadják, gondoljanak csak bele, hogy az édesanya egyedül neveli a hat gyermekét és így is megpróbál talpon maradni és egy jobb életet teremteni a gyermekeinek. A támadók közül valószínűleg sokan nem lennének képesek erre.

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás