KITÖRTEK A RABOK A CELLÁJUKBÓL, HOGY ÚJRAÉLESSZÉK A BÖRTÖNŐRT – VIDEÓ

KITÖRTEK A RABOK A CELLÁJUKBÓL, HOGY ÚJRAÉLESSZÉK A BÖRTÖNŐRT - VIDEÓ
loading...

Kitörtek a rabok a cellájukból, hogy újraélesszék a börtönőrt.

[good_old_share]

Az eset Texasban történt.

A Texasi Weatherford bíróság fogdájában egy börtönőr rosszul lett, a rabok pedig kitörtek a cellából, hogy megmentsék a börtönőr életét.
loading...

A rabok akciója sikerült, és megmentették a börtönőr életét.

Az eset egy bíróság alagsori fogdájában történt. Az egyik börtönőr szívrohamot kapott, és összeesett. Éppen a fogdában tartózkodott 8 megbilincselt rab, akik először azt hitték, hogy viccelődik velük az őr.

Aztán amikor rájöttek, hogy az őr tényleg rosszul van, akkor kiabálni és dörömbölni kezdtek, majd később kitörtek a cellájukból.

Végül akkora zajt csaptak, hogy két őr azonnal bement és újraéleztették a kollégájukat.

Amikor az őrök bementek, kissé megszeppentek, hiszen 8 elítélt állt velük szemben, és a kulcsok is ott voltak, és az eszméletlenül fekvő kollégájuk fegyvere is. A rabok pedig azért ijedtek meg, hogy ezek után nagyobb büntetést kaphatnak, hiszen kitörtek a cellából.

Az őrök aztán kihívták a mentőket, és újraélesztették a kollégájukat, valamint visszazárták a rabokat a cellába. Később kiderült, hogy ha a rabok nem jeleznek a többi őrnek, akkor csak 15 perccel később vették volna észre, hogy a társuk szívrohamot kapott, és akkor már késő lett volna.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az őr azonban azóta már nagyjából felépült, és jól van.

Azóta a rácsokat megerősítették, így már többé nem fordulhat elő az, hogy a rabok csak úgy kitörjenek a cellájukból.
Read previous post:
EGY ÚJ ELMÉLETTEL BIZONYÍTANÁK AZT, HOGY A PIRAMISOKAT FÖLDÖNKÍVÜLIEK ÉPÍTETTÉK
EGY ÚJ ELMÉLETTEL BIZONYÍTANÁK AZT, HOGY A PIRAMISOKAT FÖLDÖNKÍVÜLIEK ÉPÍTETTÉK

Egy új elmélettel bizonyítanák azt, hogy a piramisokat Földönkívüliek építették. [good_old_share] Az egészet a Marsjáró egyik képe robbantotta ki. Néhány...

BŐRÖNDBE BÚJVA AKART ELJUTNI SVÁJCBA EGY MIGRÁNS - VIDEÓ
BŐRÖNDBE BÚJVA AKART ELJUTNI SVÁJCBA EGY MIGRÁNS – VIDEÓ

Bőröndbe bújva próbált meg átjutni Svájcba egy migráns. [good_old_share] Nem volt túl jó ötlet. Egy migráns úgy gondolta, hogy biztosan...

Close