KITÖRTEK A RABOK A CELLÁJUKBÓL, HOGY ÚJRAÉLESSZÉK A BÖRTÖNŐRT – VIDEÓ

loading...

Kitörtek a rabok a cellájukból, hogy újraélesszék a börtönőrt.

Az eset Texasban történt.

A Texasi Weatherford bíróság fogdájában egy börtönőr rosszul lett, a rabok pedig kitörtek a cellából, hogy megmentsék a börtönőr életét.
A rabok akciója sikerült, és megmentették a börtönőr életét.

loading...

Az eset egy bíróság alagsori fogdájában történt. Az egyik börtönőr szívrohamot kapott, és összeesett. Éppen a fogdában tartózkodott 8 megbilincselt rab, akik először azt hitték, hogy viccelődik velük az őr.

Aztán amikor rájöttek, hogy az őr tényleg rosszul van, akkor kiabálni és dörömbölni kezdtek, majd később kitörtek a cellájukból.

Végül akkora zajt csaptak, hogy két őr azonnal bement és újraéleztették a kollégájukat.

Amikor az őrök bementek, kissé megszeppentek, hiszen 8 elítélt állt velük szemben, és a kulcsok is ott voltak, és az eszméletlenül fekvő kollégájuk fegyvere is. A rabok pedig azért ijedtek meg, hogy ezek után nagyobb büntetést kaphatnak, hiszen kitörtek a cellából.

Az őrök aztán kihívták a mentőket, és újraélesztették a kollégájukat, valamint visszazárták a rabokat a cellába. Később kiderült, hogy ha a rabok nem jeleznek a többi őrnek, akkor csak 15 perccel később vették volna észre, hogy a társuk szívrohamot kapott, és akkor már késő lett volna.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az őr azonban azóta már nagyjából felépült, és jól van.

Azóta a rácsokat megerősítették, így már többé nem fordulhat elő az, hogy a rabok csak úgy kitörjenek a cellájukból.
Szólj hozzá

Hozzászólás