EGY ÚJ ELMÉLETTEL BIZONYÍTANÁK AZT, HOGY A PIRAMISOKAT FÖLDÖNKÍVÜLIEK ÉPÍTETTÉK

EGY ÚJ ELMÉLETTEL BIZONYÍTANÁK AZT, HOGY A PIRAMISOKAT FÖLDÖNKÍVÜLIEK ÉPÍTETTÉK

Egy új elmélettel bizonyítanák azt, hogy a piramisokat Földönkívüliek építették.

[good_old_share]

Az egészet a Marsjáró egyik képe robbantotta ki.
Néhány Mars történész szerint a piramisokat földönkívüliek építették, ráadásul az ókori marsi civilizáció segített nekik ebben.

Az egész a Marsjáró egyik képe miatt robbant ki, mert egy olyan dolgot fedeztek fel rajta, ami szerintük ezt bizonyíthatja.

loading...

Köztudott tény, hogy akkoriban elég népszerű volt az, hogy az Egyiptomi tehetősebb emberek, például fáraók és hasonlók, koponyatorzításon estek át. Később ezt tették a Dél-Amerikai Indián csoportok is, majd a Hunok is.

A tudósok szerint Tutanhamon fáraó és Nefertiti egyiptomi királynő is ilyen koponyával rendelkezett, legalábbis a még megmaradt szobrok így ábrázolják őket.
Akkoriban eléggé drasztikus módszerekkel torzították el ezeknek az embereknek a fejét.  Már a születésnél elkezdték a koponya eltorzítását, szorító bölcső és szorító pólya segítségével, de deszkákkal is torzították a kicsik fejét.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az bizonyított, hogy a felső réteg így különböztette meg magát az átlag emberektől, azonban felmerül az a kérdés, hogy vajon miért pont így? Miért nem voltak elegek a ruhák, vagy esetleg más olyan dolgok, amiket viseltek?

Furcsa hogy éppen a fejek eltorzítását választották, és ha próbálunk választ találni a miértjükre, akkor sokan rögtön a földönkívüliekre gondolnak.

Sokan számoltak már be arról, hogy a földönkívülieknek hosszúkás fejük van, így valamennyire elképzelhetőnek tűnik az, hogy ha tényleg a földönkívüliek segítettek a piramisok építésében, akkor a felsőbb rétek egyfajta példaképként tekintett rájuk, és azért torzították el a fejüket, hogy rájuk hasonlítsanak.

És hogy ez hogyan kapcsolódik a Marshoz?

Néhány amatőr Marskutató talált egy olyan fényképet a Marsjáró képei között, ami egy szoborra hasonlít, ráadásul egy eltorzított, megnyújtott koponyájú szoborra.

Ez robbantotta ki azt, hogy a piramisok építésében az Ősi Marsi civilizáció segített.
Erről a képről gondolják azt, hogy bizonyítja az elméletet.

Facebook hozzászólások