BŐRÖNDBE BÚJVA AKART ELJUTNI SVÁJCBA EGY MIGRÁNS – VIDEÓ

BŐRÖNDBE BÚJVA AKART ELJUTNI SVÁJCBA EGY MIGRÁNS - VIDEÓ
loading...

Bőröndbe bújva próbált meg átjutni Svájcba egy migráns.

[good_old_share]

Nem volt túl jó ötlet.

Egy migráns úgy gondolta, hogy biztosan jó ötlet elbújni egy bőröndben, és így megpróbálni átjutni a határon. Valószínűleg nem gondolta végig.
Még a svájci határőröket is meglepte az a látvány, amikor a nem túl nagy méretű bőröndből előbújt egy 21 éves migráns férfi.

loading...

A Svájci határőrök azt mondták, hogy ilyen esettel még sosem találkoztak, így őket is ledöbbentette a 21 éves fiatal férfi akciója.

Az esetről videót is készítettek, amin látszik, hogy a férfi nem is tudott egyedül kimászni a bőröndből, hiszen annyira bele volt szorulva.

A hatóságok elmondták, hogy eddig maximum olyan esetekkel találkoztak, amikor egy autó csomagtartójában próbáltak bejutni a határon, de olyat még nem láttak, hogy valaki egy bőröndbe bebújva próbáljon meg átszökni.

Május 30.-a óta egyébként több mint 3400 migránst fogtak el a hatóságok.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/
Read previous post:
FIZETŐS LESZ A WINDOWS
FIZETŐS LESZ A WINDOWS

Fizetős lesz a Windows 10 [good_old_share] Ha feldobja a frissítési ablakot, jól gondoljuk meg, hogy lefrissítjük-e. Aki esetleg még szeretné...

MÁSFÉL MILLIÓT LOPOTT EL APRÓBAN, DE NEM BÍRTA EL - VIDEÓ
MÁSFÉL MILLIÓT LOPOTT EL APRÓBAN, DE NEM BÍRTA EL – VIDEÓ

Egy férfi másfél milliót lopott apróban, azonban nem bírta el. [good_old_share] A zsákmány felét a helyszínen hagyta. A Kecskeméti Rendőrség...

Close