KAMERA BUKTATTA LE A TANÁRT, AKI FELRÚGOTT EGY 4 ÉVES DIÁKOT

KAMERA BUKTATTA LE A TANÁRT, AKI FELRÚGOTT EGY 4 ÉVES DIÁKOT

Elég nagy botrányt kavart a videó, amiben egy tanár felrúg egy 4 éves diákot.

[good_old_share]

Leginkább arról megy a vita, hogy vajon szándékos volt e a felrúgás, vagy nem.

Egy Georgiai iskolában, ahol speciális nevelést igénylő diákokkal foglakoznak, az egyik tanárnő felrúgott egy kisfiút, és az eset hatalmas port kavart.

A tanárnő már 22 éve dolgozik ott, és eddig semmi panasz sem volt rá, valamint korábban megyei kitüntetést is kapott a pedagógiai munkájáért, így érthető, hogy sokan úgy gondolják, hogy véletlenül rúgta fel a diákot.

loading...

Azonban a kamera felvételei mást mutatnak, hiszen eléggé úgy tűnik, mintha a felrúgás szándékos lett volna.

A képeken látható, hogy a négyéves kisfiú egy ajtónál áll, a tanárnő pedig a térdével lök egy hatalmasat a gyermekre. Ezután pedig a gyermek elesett és beverte a fejét, majd a tanárnő felsegítette.

Az interneten, és a környékben most arról megy a vita, hogy vajon szándékos volt e a rúgás, vagy sem. Egy elismert és szeretett tanárról nem sokan gondolják azt, hogy szándékosan tenne ilyet.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

És a képsorokat látva sem igazán lehet eldönteni azt, hogy szándékos volt-e. Úgy tűnik hogy igen, de persze semmi sem 100 százalék.

Azonban az tény, hogy a tanár az eset után felmondott, és önként jelentkezett a rendőrségen, ez pedig arra utal, hogy szándékosan tette, amit később megbánt.

Facebook hozzászólások