FIZETŐS LESZ A WINDOWS

FIZETŐS LESZ A WINDOWS

Fizetős lesz a Windows 10

[good_old_share]

Ha feldobja a frissítési ablakot, jól gondoljuk meg, hogy lefrissítjük-e.

Aki esetleg még szeretné frissíteni, annak már nem sok ideje van rá, hiszen nemsokára fizetőssé válik a Windows 10.
A Microsoft most nem egy felugró ablakban figyelmeztet arra, hogy frissítsük a rendszert, mint régen, hanem egy teljes képernyőt elfoglaló ablakban figyelmeztet.

loading...

Amióta tavaly megjelent a Windows 10, a Microsoft sokféle módon próbálta rávenni a felhasználókat, hogy frissítsenek az új operációs rendszerre.

Azonban a módszereik túlságosan agresszívek voltak az állandó felugró ablakokkal, és azzal, hogy egyes gépek lefrissítették magukat engedély nélkül, így néhányan be is perelték a Microsoftot a frissítések miatt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Volt olyan, aki megnyerte a pert, és 3 milliós kártérítést kapott a cégtől a frissítések miatt. Valószínűleg a sok per miatt a Microsoft egy kicsit visszavett az erőszakosságából, azopnban most küldenek még egy utolsó figyelmeztetést.
Bár a Windows 10 a megjelenése óta ingyenes volt, ez nem lesz már sokáig így, ugyanis július 29-e lesz az utolsó dátum, hogy a Windows 7 és 8.1-es gépekre felkerüljön a friss operációs rendszer.

Azok, akik július 29-ig nem frissítenek az új rendszerre, ami már nem is annyira új, azok már nem fogják tudni beszerezni, csak pénzért.

Tehát aki esetleg szeretné még frissíteni, annak már nincs sok ideje, és ha mégsem frissíti, akkor a későbbiekben már csak pénzért vásárolhatja meg.
Lehetőségünk van arra is, hogy még kérjünk további 3 figyelmeztetést a végső döntés előtt. Érdemes jól megfontolni, ugyanis a hírek szerint július 30-tól nagyjából 32 ezer forintba fog kerülni.

Facebook hozzászólások