FIGYELEM! MERÉNYLET DONALD TRUMP ELLEN!

FIGYELEM! MERÉNYLET DONALD TRUMP ELLEN!

FIGYELEM! MERÉNYLET DONALD TRUMP ELLEN!


[good_old_share]

Donald Trump körül felforrósodott a levegő, miután elhangzott az a beszéde, amelyben ígéretet tett a választóinak, hogy amennyiben ő nyeri az elnökválasztást, akkor minden vagyonát arra fogja fordítani, hogy felszámolja a világkormányt, azt pénzhatalmi elitet, amely globálisan átvette az irányítást a kormányok felett. Videó alább!

 

Köztük az USA kormánya felett is. Ezt a beszédet IDE KATTINTVA nézheted meg!

Az előző cikkünkben is megírtuk, hogy erről a szervezetről beszélt J.F.Kennedy is, abban a rádióbeszédében, amely végül az életébe került.

Több média is arról számolt be, hogy Renoban, Nevadában az este tartott nagygyűlésen (ottani idő szerint 21:01 órakor), Donald Trump beszédét a titkosszolgálat elnökjelöltet menekítő akciója szakította félbe, amikor egy feltehetően fegyveres férfi merényletet próbált elkövetni ellene.
Természetesen nem tudni, hogy ez egy megrendezett akció volt, vagy sem, de mindenkép érdekes összefüggéseket lehet felfedezni abban, hogy a háttérhatalom puszta említése, milyen reakciókat vált ki, és milyen történéseket indíthat el.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Neked mi a véleményed?
Kedves Olvasónk! A Facebook korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[apss_share]
Facebook hozzászólások