PUTYIN LELEPLEZHETI HOGY AMERIKA CSINÁLTA A 2001.SZEPTEMBER 11.-i TERRORTÁMADÁST

PUTYIN LELEPLEZHETI HOGY AMERIKA CSINÁLTA A 2001.SZEPTEMBER 11.-i TERRORTÁMADÁST
loading...

Egyre inkább kezd beigazolódni az, amit eddig is sokan sejtettünk a „9/11” támadásokkal kapcsolatban. Oroszország rendelkezésére állnak olyan műholdfelvételek, amelyek alapján megkérdőjelezik a 9/11-es eseményeket!

[cn-social-icon]

Már eddig is rengeteg független szakértő tárta a nagyközönség elé azokat a bizonyítéknak szánt felvételeket, számításokat, dokumentumokat, melyek azt igazolják, hogy a sajnálatos események nem úgy történtek, ahogy azt az USA kormánya próbálta elhitetni saját adófizető polgáraival és a világgal.

Egyes amerikai elemzők szerint Oroszország és USA kapcsolata a hidegháború befejezése óta nem volt még ilyen feszült, mint napjainkban. Mindeddig Vlagyimir Putyin nem okozott különösebb fejfájást Barack Obamának. Egyes információk szerint a mostani állapot egy vihar előtti csend, mert eddig Putyin nem ütött oda. Azonban, ha ezt tenné, nagyon nagyot szólna.

A State of Nation hírportál hivatkozik egy cikkre, amelyet a Pravda publikált. A cikk szerint a szeptember 11-i események kapcsán bizonyítékok állnak rendelkezésére Oroszországnak, mely szerint az USA kormánya és titkosszolgálata jelentős szerepet játszott 9/11-es eseményekben. A bizonyítékok mellett Oroszországnak még egy műholdfelvétel is a birtokában van, amely ezt bizonyítja.

loading...

A leleplezés által nem csak az amerikai kormány terrorcselekményben való szerepe lesz nyilvánvaló, hanem azt is magával vonja, hogy a manipulált amerikaiak szeméről is lehull a lepel!

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A merényleteket az USA kormánya tervezte meg, de a piszkos munkát másokkal végeztette el. Erre azért volt szükség, hogy úgy tűnjön, hogy az Amerikai Egyesült Államok ellen való támadás nemzetközi terrorizmus akciójának tűnjön.

Az USA-nak ezzel az volt a célja, hogy a Közel-Keletet meghódítsa olajérdekeltségei kapcsán, hogy így a hozzáfűződő nagyvállalatok kívánságai ki legyenek elégítve.

A szakértők felhívják a figyelmet, hogy a bizonyítékok oly nagymértékben lesznek jelentősek, hogy a közvéleményt meg fogja győzni a szeptember 11-i merényletekkel kapcsolatban.

Oroszország arra szeretné ezzel felhívni a közvélemény figyelmét, hogy az Amerikai Egyesült Államok képes ún. „hamis zászlós” önmerényleteket végrehajtani, feláldozva polgárai életét. Amerikának ezzel az a célja, hogy más államok ellen agressziót tudjon indítani. A perdöntő műholdas bizonyítékok pedig Oroszország rendelkezésére állnak.

Ezt alátámasztották amerikai szakértők is a Pravdának nyilatkozva.

Amennyiben Putyin kiteregeti a tényeket, USA elveszítheti hitelességét a terrorizmus ellen fellépő akcióiban nemzetközi szinten.

A témához kapcsolódik: PUTYIN A NYUGATI ELITEKNEK: A JÁTÉKNAK VÉGE!
A világ hatalmas változás előtt áll. A jelenlegi, általunk megteremtett világ mesterkélt és rendkívül torzra sikeredett…TOVÁBB >>> http://www.netextra.hu/putyin-a-nyugati-eliteknek-a-jateknak-vege/ 

[cn-social-icon]

Read previous post:
TE MIVEL ETETED A GYEREKED?
TE MIVEL ETETED A GYEREKED?

TE MIVEL ETETED A GYEREKED? Az oldalunkon már több alkalommal mutattuk be az általunk fogyasztott különböző ételek káros összetevőit, és...

DURVA ÁTVERÉS A PÉNTEK 13 KARAKTERÉVEL!
DURVA ÁTVERÉS A PÉNTEK 13 KARAKTERÉVEL!

Ha azt mondjuk hogy Jason Voorhees, valószínűleg nem fogja mindenki tudni hogy kiről beszélünk. [cn-social-icon] De ha azt mondjuk, hogy...

Close