HALÁLRA ETETTÉK A 100 ÉVES KROKODILT!

HALÁLRA ETETTÉK A 100 ÉVES KROKODILT!
loading...

A bangladesi Hazrat Khan Jahan Ali szentély tavának 100 esztendős krokodilját halálra etették.  [cn-social-icon]

A múlt hét folyamán a hasával felfele lebegve a víz felszínén találták meg a 100 éves krokodilt.

A túlhízott állatot csirkékkel és kecskékkel etették a látogatók, mert abban hittek, hogy ha jól tartják a tiszteletre méltó krokodilt, akkor jó szerencséjük lesz.

“Tisztában vagyunk a problémával, de nem tudjuk, miként kezeljük. A legenda szerint, aki csillapítja a krokodilok éhségét, annak teljesül a szíve kívánsága” nyilatkozta a szentély vezetője.

loading...

Azt azonban hozzá tette, hogy régebben még csupán egy-egy csirkét hoztak a krokodil számára. A közel múltban pedig az emberek kisebb csirkék mellett már sokszor kecskéket is hoztak azért, hogy megetessék vele a krokodilt.

Az emberek azt hitték, hogy a nagyobb áldozati felajánlás nagyobb szerencsét hoz számukra.

A helyiek arról beszélnek, hogy a szent medencében még élt 3 krokodil, akik szintén a túletetés áldozatai lettek! A szóban forgó 100 éves krokodil pedig ehhez képest egy igazi túlélő volt.

Az öreg túletetett 100 éves meghalt krokodil kiemeléséről felvétel is készült. A videón azt láthatjuk, hogy a szentély dolgozói a krokodilt a partra viszik, ahol a szakemberek megállapítják, hogy az állat halálát túletetés okozta.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/  [cn-social-icon]

Read previous post:
PUTYIN LELEPLEZHETI HOGY AMERIKA CSINÁLTA A 2001.SZEPTEMBER 11.-i TERRORTÁMADÁST
PUTYIN LELEPLEZHETI HOGY AMERIKA CSINÁLTA A 2001.SZEPTEMBER 11.-i TERRORTÁMADÁST

Egyre inkább kezd beigazolódni az, amit eddig is sokan sejtettünk a „9/11” támadásokkal kapcsolatban. Oroszország rendelkezésére állnak olyan műholdfelvételek, amelyek alapján...

TE MIVEL ETETED A GYEREKED?
TE MIVEL ETETED A GYEREKED?

TE MIVEL ETETED A GYEREKED? Az oldalunkon már több alkalommal mutattuk be az általunk fogyasztott különböző ételek káros összetevőit, és...

Close