MŰANYAG VILLÁVAL MENTETT ÉLETET A HŐS SZABADNAPOS RENDŐR – VIDEÓ

MŰANYAG VILLÁVAL MENTETT ÉLETET A HŐS SZABADNAPOS RENDŐR - VIDEÓ

Műanyag villával mentett életet a hős szabadnapos rendőr.

[good_old_share]


Most ő Szombathely hőse.

Szombathelyen egy utcán lett rosszul az a férfi, akit végül sikeresen megmentett egy szolgálaton kívüli rendőr. Pontosan nem tudni, hogy a férfi mitől lett rosszul, de már sokkal jobban van.
A tények megkereste a hős rendőrt, aki örömmel nyilatkozott a történtekről.

loading...

Daru Dávid elmondta, hogy észrevette az eszméletlenül fekvő férfit a zebrán, majd odasietett hozzá. Ekkor vette észre, hogy a férfi nyelve hátracsúszott, így egy műanyag villa segítségével stabilizálta a nyelvét, majd megkezdte az újraélesztést.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az is kiderült, hogy csak neki, és még néhány segítőnek köszönhetően maradt életben a férfi.

 „Odaléptem hozzá a száját megnéztem, a szájüregét, hogy biztosítani lehessen neki a légzését, azt tapasztaltam, hogy a nyelve el van fordulva, úgyhogy azt egy műanyag villa segítségével stabilizáltam. Láttam, hogy már nincsen semmi a szájában semmilyen idegen tárgy úgy gondoltam hogy szabad a légút.” – mesélte el a rendőr a Tényeknek- „Körülbelül a 3.–4. próbálkozás után, amikor az EKG-n megjelent az úrnak a szívhangja hát az pazar élmény volt számomra. Senkinek nem kívánok jobb érzést és nagyobb sikerélményt, mint ami itt volt.”
Daru Dávidot a napokban példamutató tettéért Tiborcz János rendőr dandártábornok, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesítette.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások