MEGVAN, HOGY MICSODA AZ INDONÉZIÁBAN PARTRA SODRÓDOTT SZÖRNY – VIDEÓ

MEGVAN, HOGY MICSODA AZ INDONÉZIÁBAN PARTRA SODRÓDOTT SZÖRNY - VIDEÓ

Megvan, hogy micsoda az Indonéziában partra sodródott szörny.

[good_old_share]


Végül kiderült az igazság.

A napokban nagyon felkapott lett az Indonéziában partra sodródott „szörny” története.
Az élőlényről videó is készült, de először sokan rásütötték, hogy kamu. Később aztán kiderült, hogy a felvétel igazi, és elindult a találgatás, hogy vajon mi is lehet a videón szereplő élőlény.

loading...

Sokan elsőre azt mondták, hogy egy rohadó bálna tetem, azonban rengetegen más véleményen voltak, és a kutatók sem tudták pontosan megmondani a DNS tesztek előtt, hiszen az élőlény teljesen deformálódott volt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Hasonlított egy óriás tintahalra.

Sokan azt is mondták, hogy biztosan egy óriás tintahal mások azt, hogy egy polip fajta, és a merészebbek még azt is rámondták, hogy ez maga a Kraken. Persze ezt nem tudni, hogy valóban komolyan gondolták-e, bár valószínűleg néhányan igen.

Végül kiderült az igazság.

A partra sodródott 15 méteres „szörny”valóban egy bálna tetem. Az eset viszont furcsa, ugyanis egyrészt a bálna tetemek általában a tenger mélyére süllyednek. Persze vannak kivételek, így nem ez a furcsa benne, hanem inkább a tetem formája.

loading…


A tetem valóban rohadásnak indult, azonban azt a szakértők sem tudják megmondani, hogy mitől lett ilyen a bálnatetem formája.
Valószínűleg később majd erre is választ kapunk, hiszen a tetemet tovább vizsgálják.

Ha érdekesnek találtad, oszd meg másokkal is.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások