MEGVAN, HOGY MICSODA AZ INDONÉZIÁBAN PARTRA SODRÓDOTT SZÖRNY – VIDEÓ

MEGVAN, HOGY MICSODA AZ INDONÉZIÁBAN PARTRA SODRÓDOTT SZÖRNY - VIDEÓ
loading...

Megvan, hogy micsoda az Indonéziában partra sodródott szörny.

[good_old_share]


Végül kiderült az igazság.

A napokban nagyon felkapott lett az Indonéziában partra sodródott „szörny” története.

loading...
Az élőlényről videó is készült, de először sokan rásütötték, hogy kamu. Később aztán kiderült, hogy a felvétel igazi, és elindult a találgatás, hogy vajon mi is lehet a videón szereplő élőlény.

Sokan elsőre azt mondták, hogy egy rohadó bálna tetem, azonban rengetegen más véleményen voltak, és a kutatók sem tudták pontosan megmondani a DNS tesztek előtt, hiszen az élőlény teljesen deformálódott volt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Hasonlított egy óriás tintahalra.

Sokan azt is mondták, hogy biztosan egy óriás tintahal mások azt, hogy egy polip fajta, és a merészebbek még azt is rámondták, hogy ez maga a Kraken. Persze ezt nem tudni, hogy valóban komolyan gondolták-e, bár valószínűleg néhányan igen.

Végül kiderült az igazság.

A partra sodródott 15 méteres „szörny”valóban egy bálna tetem. Az eset viszont furcsa, ugyanis egyrészt a bálna tetemek általában a tenger mélyére süllyednek. Persze vannak kivételek, így nem ez a furcsa benne, hanem inkább a tetem formája.

loading…


A tetem valóban rohadásnak indult, azonban azt a szakértők sem tudják megmondani, hogy mitől lett ilyen a bálnatetem formája.
Valószínűleg később majd erre is választ kapunk, hiszen a tetemet tovább vizsgálják.

Ha érdekesnek találtad, oszd meg másokkal is.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
ENNÉL JOBB AUTÓHIRDETÉST MÉG NEM LÁTTUNK - VIDEÓ
ENNÉL JOBB AUTÓHIRDETÉST MÉG NEM LÁTTUNK – VIDEÓ

Ennél jobb autóhirdetést még nem láttunk. [good_old_share] Az biztos, hogy ez lesz az év autóhirdetése. Valószínűleg sokan tudják azt, hogy...

NÉHÁNY DOLOG, AMIT NEM AJÁNLOTT KITENNI FACEBOOKRA
NÉHÁNY DOLOG, AMIT NEM AJÁNLOTT KITENNI FACEBOOKRA

Néhány dolog, amit jobb ha nem teszel ki Facebookra. [good_old_share] Érdemes odafigyelni. Gondolom sokaknak ezeket mondani sem kell, azonban rengetegen...

Close