KERÉKBILINCS HELYETT ITT A SZÉLVÉDŐBILINCS – VIDEÓ

A kerékbilincset leválthatja a szélvédőbilincs?


Vajon melyik lehet az idegesítőbb?
Valószínűleg sokan tudják, hogy mennyire idegesítő lehet az, ha kerékbilincset tesznek az autónkra.

Most azonban feltalálták a szélvédőbilincset is, ami lehetséges, hogy leváltja a megszokott kerékbilincseket.

A szélvédőbilincs a Barnalce nevet kapta, ami egyébként egy tengeri élősködő rákfajta. A név valószínűleg úgy jött, hogy a szélvédőbilincs út tapad fel a szélvédőkre, mint a már említett rákfajta a sziklafalakra.

A szélvédőbilincset nagyon egyszerűen és gyorsan teszik fel a kocsira, számunkra viszont nagyjából lehetetlen leszedni.

A Barnacle úgy működik, hogy a szívókorongokon keresztül tapasztja fel a hatóság a szélvédőre. Természetesen az autóval ettől még el lehet indulni, de nem sok értelme van, hiszen nem látni a szélvédőn keresztül semmit.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Persze valószínűleg sokan megpróbálkoznak majd azzal, hogy a lehúzott ablakon keresztül kinézve elvezetnek hazáig, azonban ott majd jön a felismerés, hogy sehogysem tudják leszedni a szélvédőbilincset. Ebben az esetben valószínűleg sokkal nagyobb lesz a büntetés, mint eredetileg.

Azonban ha kifizetjük a büntetést, rögtön le is vehetjük a bilincset.
A büntetést átutalással kell kifizetni. Ha ez megtörténik, akkor kap az autós egy kódot, amelynek segítségével eltávolítható a szélvédőbilincs. Azonban ez önmagában nem elég, hiszen a szélvédőbilincset 24 órán belül vissza kell vinnünk.
Szólj hozzá

Hozzászólás