VEGYSZERMENTES FOGKRÉM HÁZILAG

VEGYSZERMENTES FOGKRÉM HÁZILAG
loading...

Rengeteget hallani arról, hogy mennyi káros anyag van a mai bolti fogkrémekben, és hogy milyen hatással vannak az emberi szervezetre. És ezt többször is bizonyították, ezért szeretnénk most egy is segítséget nyújtani azoknak akik házilag szeretnék elkészíteni a saját fogkrémjüket, hogy biztosak lehessenek abban hogy semmi káros anyagot nem visznek a szervezetükbe.

A fogkrémekben található káros anyagokról már korábban is írtunk cikkeket! Ide kattintva elolvashatod őket is: A FOGKRÉMBEN LÉVŐ 4 KÁROS ANYAG és az ILYEN DURVA A LEGTÖBB FOGKRÉM!

 

Mentolos fogkrém: 2ek kókusz olaj, 3ek szódabikarbóna, egy kevés sztevia por, 10-15 csepp borsmenta olaj. A hozzávalókat keverjük össze és tegyük egy kis edénybe.

Alap fogkrém: 3tk kaolin, 1tk szódabikarbóna, 1tk tengeri só, 3-4tk glicerin, 1-2tk kókuszolaj, 1 csepp borsmenta olaj, 10 csepp ánizs olaj. A hozzávalókat keverjük össze és tegyük egy kis edénybe.Borsmenta fogkrém: 6ek szódabikarbóna, ¼ kk só, 4ek glicerin, 15 csepp borsmenta olaj. A hozzávalókat keverjük össze tegyük egy kis edénybe és hűtőben tároljuk.

loading...

Propoliszos fogkrém: 3kk szódabikarbóna, 3kk kaolin, 1kk kávéőrlőn finomra őrölt tengeri só, 3-4kk glicerin, 30 csepp alkoholban oldott propolisz. Miután pasztává kevertük tetszés szerint tehetünk hozzá 10-15 csepp illóolajat. 

Read previous post:
UFO-T FOTÓZTAK BÉCSBEN? - VIDEÓ
UFO-T FOTÓZTAK BÉCSBEN? – VIDEÓ

Azonosítatlan repülő tárgyat fotóztak Bécsben, ön szerint mi lehet a képen? Egy bécsi lakos, véletlenül lefotózott egy olyan azonosítatlan átlátszó...

CSONTVÁZAK A SZEKRÉNYBEN, AVAGY AKINEK NINCS SEMMIJE AZ ANNYIT IS ÉR.
CSONTVÁZAK A SZEKRÉNYBEN, AVAGY AKINEK NINCS SEMMIjE AZ ANNYIT IS ÉR

CSONTVÁZAK A SZEKRÉNYBEN, AVAGY AKINEK NINCS SEMMIjE AZ ANNYIT IS ÉR Szegény embert az ág is húzza...mondhatnánk. 60-70 milliós ház...

Close