ILYEN EGY KÜLÖNLEGES MACSKAMENTÉS – VIDEÓ

ILYEN EGY KÜLÖNLEGES MACSKAMENTÉS - VIDEÓ
loading...

Ilyen egy különleges macskamentés.

[good_old_share]


Rengeteg macskamentős videó van a neten, de a Magyar mentősök videója mégis izgalmasabb, hiszen ez számunkra is jelent valamit.
loading...

A kis Wilson a Pest Megyei Kutató-Mentő szolgálat munkatársainak köszönheti az életét, és néhány biciklisnek.

A cica nyávogását a biciklisek hallották meg, és ők értesítették a mentősöket is. A mentősöknek végül egy több órás mentőakció után sikerült kihúzniuk a piliscsabai ház lefolyócsövéből.

A kutató-mentők speciális csőkamerát küldtek be a hálózatba, hogy kiderítsék, hol van az elgyengült jószág. Kiderült, hogy a macska nagyjából tíz méterre kucorgott a legközelebbi felszíni csatlakozási ponttól.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Így a mentősöknek bizony elég nagy fejtörést okozott az, hogy hogyan is szedhetnék ki onnan a beszorult kismacskát.

A megoldás végül az volt, hogy a csőkamerát átcsúsztatták a cica hasa alatt, majd a kamerafej mögé kötélhurkot kötöttek.

Ezután elkezdték kifelé húzni. A negyedik próbálkozásnál pedig érezték, hogy megfeszült a kötél, majd látták a csőkamera képén, hogy a cica belekapaszkodott a kötélbe, mint egy játszó cica.

Így sikerült elhúzniuk egy kanyarig, ahol aztán egy befogó bot segítségével kivették Wilsont a csőből.
Wilsont ezután állatorvoshoz vitték, és megkapta a megfelelő ellátást, majd a sorsa még jobbra fordult, ugyanis a megtalálói befogadtál őt.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
ROSSZ SZOKÁSOK, ÉS OKAIK
ROSSZ SZOKÁSOK, ÉS OKAIK

Rossz szokások, és okaik. [good_old_share] Miért csináljuk ezeket kényszeresen, mik az okaik és hogyan tehetünk ellene? Valószínűleg mindenki ismer legalább...

VESZÉLYES SZÚNYOGFAJ TELEPEDETT LE MAGYARORSZÁGON
VESZÉLYES SZÚNYOGFAJ TELEPEDETT LE MAGYARORSZÁGON

Veszélyes szúnyogfaj telepedett le Magyarországon. [good_old_share] Az újonnan letelepedett szúnyogok veszélyes vírusokat is terjeszthetnek. Két új szúnyogfaj is letelepedett az...

Close