ILYEN EGY KÜLÖNLEGES MACSKAMENTÉS – VIDEÓ

ILYEN EGY KÜLÖNLEGES MACSKAMENTÉS - VIDEÓ
loading...

Ilyen egy különleges macskamentés.


Rengeteg macskamentős videó van a neten, de a Magyar mentősök videója mégis izgalmasabb, hiszen ez számunkra is jelent valamit.
A kis Wilson a Pest Megyei Kutató-Mentő szolgálat munkatársainak köszönheti az életét, és néhány biciklisnek.

loading...

A cica nyávogását a biciklisek hallották meg, és ők értesítették a mentősöket is. A mentősöknek végül egy több órás mentőakció után sikerült kihúzniuk a piliscsabai ház lefolyócsövéből.

A kutató-mentők speciális csőkamerát küldtek be a hálózatba, hogy kiderítsék, hol van az elgyengült jószág. Kiderült, hogy a macska nagyjából tíz méterre kucorgott a legközelebbi felszíni csatlakozási ponttól.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Így a mentősöknek bizony elég nagy fejtörést okozott az, hogy hogyan is szedhetnék ki onnan a beszorult kismacskát.

A megoldás végül az volt, hogy a csőkamerát átcsúsztatták a cica hasa alatt, majd a kamerafej mögé kötélhurkot kötöttek.

Ezután elkezdték kifelé húzni. A negyedik próbálkozásnál pedig érezték, hogy megfeszült a kötél, majd látták a csőkamera képén, hogy a cica belekapaszkodott a kötélbe, mint egy játszó cica.

Így sikerült elhúzniuk egy kanyarig, ahol aztán egy befogó bot segítségével kivették Wilsont a csőből.
Wilsont ezután állatorvoshoz vitték, és megkapta a megfelelő ellátást, majd a sorsa még jobbra fordult, ugyanis a megtalálói befogadtál őt.

loading…


Read previous post:
ROSSZ SZOKÁSOK, ÉS OKAIK
ROSSZ SZOKÁSOK, ÉS OKAIK

Rossz szokások, és okaik. Miért csináljuk ezeket kényszeresen, mik az okaik és hogyan tehetünk ellene? Valószínűleg mindenki ismer legalább 1-2...

VESZÉLYES SZÚNYOGFAJ TELEPEDETT LE MAGYARORSZÁGON
VESZÉLYES SZÚNYOGFAJ TELEPEDETT LE MAGYARORSZÁGON

Veszélyes szúnyogfaj telepedett le Magyarországon. Az újonnan letelepedett szúnyogok veszélyes vírusokat is terjeszthetnek. Két új szúnyogfaj is letelepedett az országunkban....

Close