AZ USA ÖSSZEOMLÁSA – AVAGY A NAGY JÁTSZMA

AZ USA ÖSSZEOMLÁSA – AVAGY A NAGY JÁTSZMA.
loading...

AZ USA ÖSSZEOMLÁSA – AVAGY A NAGY JÁTSZMA


[good_old_share]

Nem is sejtjük, hogy a szuperhatalomként emlegetett USA gazdaságát milyen könnyen romba dönthetné egyetlen döntéssel Vlagyimir Putyin, az Oroszországi Föderáció elnöke.

loading…


Természetesen ehhez Putyinnak elszánt partnerekre is szüksége lenne.

Bármilyen valuta csak annyira erős, mint amennyire a reá irányuló kereslet. Ha az olajért többé már nem csak dollárban lehetne fizetni, akkor az USA gazdasága kártyavárként omlana össze. A dollár iránti kereslet globális szinten visszaesne, és ez az Amerikai Egyesült Államok gazdaságának végét jelentené.

Az alábbi videó röviden, de lényegre törően bemutatja a petrodollár keletkezését. Megtudhatod, hogy mire képes az USA azért, hogy a petrodollárt, és így annak értékét mindenáron fenntartsa.
Így már sokak számára világossá válik, hogy miért is indulnak a háborúk, és miért nem születhetnek olyan új találmányok, melyekkel felválthatnánk az kőolajat, és amely mindenki számára olcsó és egyúttal környezetkímélő lenne.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/
Ez is egy nagyon érdekes videó. Sok mindent megérthetsz, ha megnézed. Ez a „piramisgazdaság”, és Így működik a piramisjáték is…  De vajon hová vezet ez? Mi lesz ennek a vége?

loading…


Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

loading…


Facebook hozzászólások