NAGYON BÉNA TOLVAJOK RABOLTAK KI EGY ALVÓ UTAST A VILLAMOSON – VIDEÓ

NAGYON BÉNA TOLVAJOK RABOLTAK KI EGY ALVÓ UTAST A VILLAMOSON - VIDEÓ
loading...

Két béna tolvaj kifosztott egy alvó férfit a villamoson.

[good_old_share]

A rendőrség gyorsan elfogta őket.
A 6-os villamoson, a Móricz Zsigmond körtérnél két tolvaj kifosztott egy alvó embert.

loading...

A férfi, és női társa odasétáltak a székében alvó férfihez, majd kilopták a zsebéből a telefont és elmentek. A férfi a végén felébredt, de nem igazán zavarta őket, egyszerűen csak elsétáltak.

Az 53 éves férfi, és a 22 éves nő nem igazán törődtek semmivel, még azzal sem, hogy egy kamera éppen felveszi azt, ahogyan kirabolják a férfit. Bár ők ezt nem láthatták, hiszen egy utcai térfigyelő kamera vette fel.

A villamos éppen úgy állt, hogy a térfigyelő kamerán keresztül be lehetett látni az ablakon, és ez volt az alvó férfi szerencséje.

A térfigyelő szolgálat munkatársai persze mindent láttak a kamerák segítségével, így rögtön értesítették is a rendőrséget.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A rendőrség a helyszínen elfogta a két tolvajt, bevitték majd őrizetbe vették őket. A hírek szerint kezdeményezték az előzetes letartóztatásukat is.


Read previous post:
KITÖRTEK A RABOK A CELLÁJUKBÓL, HOGY ÚJRAÉLESSZÉK A BÖRTÖNŐRT - VIDEÓ
KITÖRTEK A RABOK A CELLÁJUKBÓL, HOGY ÚJRAÉLESSZÉK A BÖRTÖNŐRT – VIDEÓ

Kitörtek a rabok a cellájukból, hogy újraélesszék a börtönőrt. [good_old_share] Az eset Texasban történt. A Texasi Weatherford bíróság fogdájában egy...

EGY ÚJ ELMÉLETTEL BIZONYÍTANÁK AZT, HOGY A PIRAMISOKAT FÖLDÖNKÍVÜLIEK ÉPÍTETTÉK
EGY ÚJ ELMÉLETTEL BIZONYÍTANÁK AZT, HOGY A PIRAMISOKAT FÖLDÖNKÍVÜLIEK ÉPÍTETTÉK

Egy új elmélettel bizonyítanák azt, hogy a piramisokat Földönkívüliek építették. [good_old_share] Az egészet a Marsjáró egyik képe robbantotta ki. Néhány...

Close