RAGASZTÓVAL KÖTÖZTE BE A KUTYÁJA SZÁJÁT, MAJD FELTETTE FACEBOOKRA

RAGASZTÓVAL KÖTÖZTE BE A KUTYÁJA SZÁJÁT, MAJD FELTETTE FACEBOOKRA

Egy Észak-Karolinai nő, összekötözte a kutyája száját ragasztószalaggal, majd feltöltötte facebook-ra.

[cn-social-icon]

A nő természetesen nem számított arra, hogy ennek következményei lesznek.

Kimberly Ann Howell-t a 25 éves Észak-Karolinai nőt, a kommentelők szépen kiosztották, elég kemény támadásokat kapott. Ráadásul a hatóságok vádat is emeltek ellene állatkínzás vádjával.

A rendőrség gyorsan őrizetbe is vette a nőt. A fényképet azóta letörölték a Facebook-ról.

loading...

A letartóztatási jegyzőkönyvbe azt írták, hogy a nő azért kötözte össze a saját kutyája száját a ragasztószalaggal, mert idegesítette az, hogy a kutya sokat ugat.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A nő ellen állatkínzás vádjával, indítottak eljárást, azonban a kétezer dolláros óvadékot kifizette, így most szabadlábon védekezhet.

A nő természetesen, rögtön a Facebook-on védte magát. Kimberly Ann Howell azt mondta, hogy a kép csak viccből készült, és nem bántani akarta a kutyát. Azt mondta, hogy csak néhány percig volt a kutyán a ragasztószalag, amíg csinált néhány képet.

Persze azt nem értjük (és szerintünk önök sem) hogy miért „vicces” a kutyáról úgy képet készíteni, hogy össze van ragasztva a szája, ráadásul többet is. Mondjuk, ha a kutya gazdájáról kellene hasonló stílusú „vicces” képeket csinálni, abban már lehet mi is benne lennénk.

A nő később elismerte, hogy nem lett volna szabad közzétenni a képeket, de nem gondolt arra, hogy ennyire feldühödnek rajta az emberek (tehát akkor nem az a gond hogy megcsinálta, hanem hogy feltette..oké).

A nő egyébként állatszeretőként jellemzi magát, és azt mondta, hogy soha sem bántaná a kutyáját. A kutyát egyébként a hatóságok nem vették el a nőtől, mert nem látszódtak a kutyán bántalmazás nyomai, és jól táplált.

A nőnek november elején folytatódnak a bírósági tárgyalásai.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások