JÖN A SKYPE LEGHASZNOSABB FUNKCIÓJA!

JÖN A SKYPE LEGHASZNOSABB FUNKCIÓJA!
loading...

Nemsokára mindenkinek elérhető lesz, a Skype új funkciója, ami nem más, mint a fordító.

[cn-social-icon]

Akár videócsetelés közben, lefordítja amit mondunk, így könnyedén beszélhetünk olyan emberekkel, akiknek amúgy nem beszéljük a nyelvét.

 

 

A Microsoft fejlesztésével a Skype amolyan személyi tolmácsként közel valós időben fordítja beszédünket és szöveges csetelésünket, amikor más nyelven beszélő emberrel társalgunk a programban.

Magyar nyelven, egyenlőre csak szöveges üzenetben működik a fordító, de hat más nyelven már működik a gépi tolmács.

loading...

A Skype Translator használatával lehetőség nyílik rá, hogy olyanok is beszélgessenek egymással, akiknek nincs közös nyelvismeretük.

 

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A Microsoft által fejlesztett funkció, már csetelésnél 50 nyelven fordít, persze köztük van a magyar is.

Viszont néhány nyelven, már működi az élő beszédes fordító is. Angolul, Franciául, Kínaiul, Németül, Olaszul és Spanyolul már videócsetelés közben is fordítja a program a beszédünket.

Persze nem mindent tud lefordítani, és bizonyos mondatokat lehet hogy nem teljesen pontosan fordít, ahogyan a többi fordító sem. De mindenképpen nagyon hasznos és sokkal könnyebben megérthetjük a másik mondandóját.

Egyenlőre, csak a PC-s Skype-on működik ez a funkció, és még nem megy mindenkinél, de remélhetőleg október végére, már minden felhasználó tudja majd használni, és persze biztosan újabb nyelveket is tesznek majd be.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes
 [cn-social-icon]

Read previous post:
IJESZTŐ VIDEÓ, EGY NYOLCADIK EMELETI ABLAKBAN ÁLLÓ KISGYEREKRŐL!
IJESZTŐ VIDEÓ, EGY NYOLCADIK EMELETI ABLAKBAN ÁLLÓ KISGYEREKRŐL!

Azt hiszem, megtaláltuk a leg felelőtlenebb szülőket. [cn-social-icon]   Egy nagyon rémisztő videóra találtunk, amin egy kisgyermeket láthatunk, aki álldogál...

IDEGESÍTENEK A MAGUKTÓL ELINDULÓ FACEBOOK VIDEÓK? ÍGY KAPCSOLHATOD KI!
IDEGESÍTENEK A MAGUKTÓL ELINDULÓ FACEBOOK VIDEÓK? ÍGY KAPCSOLHATOD KI!

Most készítettünk egy rövid leírást arra, hogy hogyan kapcsolhatjuk ki a facebook-on az automatikusan elinduló videókat. [cn-social-icon] A legtöbb felhasználónál...

Close