VASÁRNAP ESTE LEHET, HOGY SARKI FÉNYT LÁTHATUNK!

VASÁRNAP ESTE LEHET, HOGY SARKI FÉNYT LÁTHATUNK!
loading...

Vasárnap este, vagy a hajnali órákban, lehetséges hogy látható lesz Magyarországon is, a sarki fény.

[cn-social-icon]

Két erős napkitörésnek köszönhetően, van rá esély, hogy mi is sarki fényt láthassunk.

Szerdán az amerikai meteorológiai szolgálat szenzorai, két erős napkitörést észleltek, az Időkép szerint. Ez a két erős napkitörés pedig vasárnap kora délután el is éri a földet.

loading...

Ennek a napkitörésnek lehet az eredménye az, hogy vasárnap este, vagy a hajnali órákban Magyarországról is lehetséges, hogy láthatunk sarki fényt.

Ez egy nagyon ritka alkalom, ezért nem érdemes kihagyni, aki teheti az mindenképpen kémlelje az eget. Persze nem 100% hogy a sarki fény látható lesz, de jó esély van rá.

Idén márciusban, már láthattunk sarki fényt. Akkor is hasonlóak voltak a körülmények, de akkor a napkitörés még erősebb volt. A nagyon erős kitörés miatt, akkor attól is tartani lehetett, hogy az erős geomágneses vihar miatt megzavarodnak az elektromos berendezések.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Most ettől nem kell tartani, de viszont a sarki fényre számítani lehet, ami mindenképpen egy életre szóló élményt nyújthat.

Itt egy videó arról, hogy milyen is a sarki fény.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes

[cn-social-icon]

Read previous post:
RAGASZTÓVAL KÖTÖZTE BE A KUTYÁJA SZÁJÁT, MAJD FELTETTE FACEBOOKRA
RAGASZTÓVAL KÖTÖZTE BE A KUTYÁJA SZÁJÁT, MAJD FELTETTE FACEBOOKRA

Egy Észak-Karolinai nő, összekötözte a kutyája száját ragasztószalaggal, majd feltöltötte facebook-ra. [cn-social-icon] A nő természetesen nem számított arra, hogy ennek...

JÖN A SKYPE LEGHASZNOSABB FUNKCIÓJA!
JÖN A SKYPE LEGHASZNOSABB FUNKCIÓJA!

Nemsokára mindenkinek elérhető lesz, a Skype új funkciója, ami nem más, mint a fordító. [cn-social-icon] Akár videócsetelés közben, lefordítja amit...

Close