A GYILKOS KOLESZTERIN

A GYILKOS KOLESZTERIN.
loading...

A GYILKOS KOLESZTERIN

[good_old_share]

Dr. Lenkei Gábor állítása szerint, mint orvostanhallgató azt tanulta, hogy a szervezetünkben lévő „gyilkos” koleszterin 2/3-át maga a szervezet állítja elő.
Szerinted elképzelhető, hogy az orvostanhallgatóknak nem a valós tényeket tanítják?

Kiderül az is, hogy a szervezetünknek miért van szüksége erre az alkotó-elemre.

A videóban a sok információ mellett elhangzik egy mondat, melyre érdemes külön is figyelni, és elgondolkodni annak jelenőségén.

Dr. Lenkei ezt mondja: Olvastam egy érdekes tanulmányt. Ha gyorsan el akarunk öregíteni egy társadalmat, akkor koleszterinmentes diétára fogjuk.” Most ezt sokan összeesküvés-elméletként értékelhetik. Viszont ez a kijelentés kísértetiesen egybevág dr. Papp Lajos Széchenyi-díjas szívsebész beszámolójával, melyet szintén érdemes megtekinteni.

loading...

Ez a beszámoló pedig az étkezési sóról szól. A két anyagot megtekintve mindenki eldöntheti, hogy „csak” egy összeesküvés-elméletről van-e szó, vagy esetleg ennél sokkal súlyosabb a probléma?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Neked mi a véleményed? Elképzelhető, hogy tudatosan tesznek tönkre nemzeteket? Az oldal alján megírhatod a gondolataidat.
Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! https://www.facebook.com/Erdekes
Read previous post:
ILYEN BÉNA RABLÁST RITKÁN LEHET LÁTNI - VIDEÓ
ILYEN BÉNA RABLÁST RITKÁN LEHET LÁTNI – VIDEÓ

Ritkán látni ilyen béna rablást. [good_old_share] Pontosabban ilyen higgadt boltost. Said Ahmed egy Új-Zélandi gyorsétteremben dolgozik, és mára már a...

TOJÁST ÜTÖTTEK A POHÁRBA, AZTÁN KIKELTETTÉK BELŐLE A KISCSIBÉT - VIDEÓ
TOJÁST ÜTÖTTEK A POHÁRBA, AZTÁN KIKELTETTÉK BELŐLE A KISCSIBÉT – VIDEÓ

Tojás ütöttek a pohárba, majd kikeltették belőle a kiscsibét. [good_old_share] Érdekes videó. Japán diákok a tanáruk segítségével végrehajtottak egy nem...

Close