ILYEN BÉNA RABLÁST RITKÁN LEHET LÁTNI – VIDEÓ

ILYEN BÉNA RABLÁST RITKÁN LEHET LÁTNI - VIDEÓ

Ritkán látni ilyen béna rablást.

[good_old_share]

Pontosabban ilyen higgadt boltost.

Said Ahmed egy Új-Zélandi gyorsétteremben dolgozik, és mára már a fél világ ismeri.
Said Július 9.-én este 11 óra körül éppen a gyorsétteremben dolgozott, és egy vevőt szolgált ki, amikor berohant a boltba egy fegyveres, maszkos férfi, és ki akarta rabolni a boltot.

loading...

A legtöbb boltos gyorsan átadná a pénzt egy fegyveres rablónak, Said azonban nem tette.

Said tisztában volt vele, hogy a rabló rá akar ijeszteni, azonban egyébként is rossz napja volt, így felidegesítette magát, és úgy döntött, hogy bizony ő nem hagyja magát.

Természetesen veszélyes lett volna puszta kézzel megtámadni egy fegyveres rablót, ezért Said egy másik megoldást választott.

Miközben a fegyveres rabló végig Saidra fogta a fegyvert, Said teljesen nyugodtan kiszolgálta az előző vevőt, amjd hátat fordított és nyugodtan elsétált.

 „Egyszerűen hátat fordítottam neki, és elindultam a konyha felé, hogy hívjam a rendőröket. Gondoltam, ha hátba lő, még mindig jobb, mintha közelről célozna a szívemre vagy a fejemre”.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A rabló persze nem igazán értette a helyzetet, és annyira meglepődött az egészen, hogy zavarában egyszerűen megfordult, és kisétált a boltból.

Said azóta híressé vált a környéken, és mindenki róla beszél. Valószínűleg ezzel nagy forgalmat is csinál a gyorsétteremnek, hiszen többen járnak be, hogy találkozzanak vele.
Facebook hozzászólások