KIKAPOTT AZ MMA HARCOS, MAJD KIÜTÖTTE A RINGLÁNYT – VIDEÓ

Kikapott az MMA harcos, majd kiütötte a ringlányt.


A ketrecharcos valószínűleg véletlenül ütötte meg a lányt, de így is nagy botrányt kavart.
Valószínűleg mindenki látott már ketrecharcot, így ezt a sportot nem kell bemutatnunk senkinek.

Az elég gyakran előfordul, hogy az ellenfelek eszméletlenre verik egymást, azonban az meglehetősen ritka, hogy a ringlányt ütné ki valaki.

Most történt egy ilyen eset, azonban valószínűleg nem volt szándékos az ütés.

A két sportoló egy nagyon szoros küzdelmet vívott, és mindketten állva maradtak, így a végén a pontozóbírók döntöttek. A lányt megütő fél biztosra vette, hogy ő nyerte meg a meccset, így már jó előre fel is tartotta a kezét, és jelezte, hogy ennek a meccsnek bizony ő a győztese.

Azonban ez nem így történt, hiszen a bíró az ellenfele kezét emelte a magasba. Később egyébként kiderült, hogy a nyertest csak egy hajszállal ítélték jobbnak, de ez most nem is lényeges.

A vesztes fél annyira feldühödött, hogy mérgében hátracsapott egyet, balszerencséjére éppen oda, ahol a ringlány állt.

Ő az, aki a szünetek között jelzi, hogy hányadik menet következik.
A lányt telibe arcon vágta, de nem lehet kérdéses az, hogy az ütés nem szándékos volt, hiszen a videón is látszik, hogy a férfi rögtön odaugrott és segíteni próbált a lánynak.

Ezt az igazgatók is így ítélték meg, így nem lett komolyabb büntetése a sportolónak, bár azt elmondták, hogy a férfi nem profihoz méltóan viselkedett.
Szerencsére a lánynak nem esett baja, hiszen valószínűleg a sportoló nem ütött olyan erőset, és később a lány azt mondta, hogy nagyobb volt a meglepetés, mint a fájdalom.

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás