ORBÁN LESZ AZ EU ÚJ VEZETŐJE?

ORBÁN LESZ AZ EU ÚJ VEZETŐJE?
loading...

ORBÁN LESZ AZ EU ÚJ VEZETŐJE?

Európában gyász, káosz, és rettegés uralkodik.

[cn-social-icon]

Sajnos a fenti mondat tény, melyet nap, mint nap megerősítenek a vezető médiák.

 

Most éppen Európa szívében, az unió fővárosában – Brüsszelben emelték a legmagasabb szintre a terrorkészültséget, de az EU számos országában is hasonló a helyzet.

Azok a tagállamok, akik korábban hazánkat ostorozták és bírálták a migránsáradat miatti kerítésépítés ügyében, most iszonyatos sebességgel emelik a kerítéseket, és igyekeznek zárni a határaikat az ellenőrizetlen és azonosítatlan migránsok előtt.

Jól teszik, de a nagy kérdés az, hogy nem késtek-e el vele? Bízunk benne, hogy talán még időben kapcsoltak.

loading...

Mára már szinte mindenki számára világos, hogy Magyarország jó példát mutatott akkor, amikor még időben zárta a határait az ellenőrizhetetlen illegális határátlépők előtt, kiknek jó része a határunk közelében tépte szét, vagy égette el az azonosításukat lehetővé tevő papírjait. (nem véletlenül)

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Mindeközben az EU vezető döntéshozó politikusai a migránsokkal kapcsolatban továbbra is kitartanak liberális, nyílt és nemzetromboló elképzeléseik mellett, melyről minden józanul gondolkodó ember tudja, hogy azok nem csak a keresztény Európa végét, de az európai értékek –és így az egész Európai Unió bukását is jelentik.

Talán ezért is terjed futótűzként Európában Orbán máltai beszéde. Ez a felvétel (kivételesen) számos európai médiában megjelent. Rendkívül érdekes a kommentelők véleménye.

A hozzászólók 90 százaléka rendkívül puhánynak ítéli az EU jelenlegi vezetőit, és egyetért abban, hogy Orbán Viktor kell az Európai Unió élére.

Neked mi a véleményed? Alább elmondhatod.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes [cn-social-icon]

Read previous post:
MEGHATÓ VIDEÓ A MERÉNYLETEK UTÁN!
MEGHATÓ VIDEÓ A MERÉNYLETEK UTÁN!

Megható videó, amit látnod kell! [cn-social-icon] Ez a videó megmutatja, hogy nem minden Muszlim terrorista, és hogy az emberek még...

22 ÉVET KAPOTT A TRAFIKOS GYILKOS
22 ÉVET KAPOTT A TRAFIKOS GYILKOS

22 évet kapott az a 19 éves fiatal, aki Kaposváron megölt egy 20 éves lányt, mialatt kirabolta a trafikot. [cn-social-icon]...

Close