ÖSSZEGYŰJTÖTTÉK A LEGÉRDEKESEBB UFO ÉSZLELÉSEKET A HOLDRÓL – VIDEÓ

ÖSSZEGYŰJTÖTTÉK A LEGÉRDEKESEBB UFO ÉSZLELÉSEKET A HOLDRÓL - VIDEÓ

Összegyűjtötték a legérdekesebb UFO észleléseket a holdról.


[good_old_share]

Érdekes videó.
Rengetegen úgy gondolják, hogy a földönkívüliek a holdon élnek, és az emberek emiatt nem mennek már a holdra.

Az valóban érdekes, hogy már lehetőségünk lenne arra, hogy elmenjünk a holdra, és jobban felfedezzük, de mégis elkerüljük azt, és inkább távolabbi bolygókkal foglalkozunk, miközben még a holdat sem fedeztük fel.

loading...

Legalábbis mi így tudjuk.

Néhány amatőr UFO hívő most összegyűjtötte az elmúlt 40 év UFO észleléseit, és összevágta egyetlen videóban. Persze vannak közöttük olyanok, amik elég nagy hülyeségnek tűnnek, de akad olyan is, ami elgondolkodtatja az embert.

Még 1960-ban a NASA tudósai azt tervezték, hogy bázisokat alakítanak ki a holdon és ott bányászatokat és kolóniákat hoznak létre. Terveik azonban a 80-as években teljesen megváltoztak. Már nem akartak a holdra utazni, pedig a technológia már akkor is megvolt hozzá, mára pedig már még inkább a rendelkezésünkre áll.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Persze rengeteg elmélet van erre. Sokan azt gondolják, hogy soha nem is voltunk más bolygókon, és minden egy kamu, és most sincsennek űrszondáink más bolygókon.

Vannak akik úgy gondolják, hogy az idegenek nem engednek mindet a holdra, mások pedig úgy gondolják, hogy már régóta ott vagyunk, és bányászunk, kolóniákat hoztunk létre, és megy az élet a bolygón, csak éppen ezt titkolják előlünk.
Rengeteget lehetne erről beszélni, hiszen még több elmélet is van, de ez a cikk és a videó nem az elméletekről szól, egyszerűen csak összegyűjtötték az elmúlt 40 év érdekesebb észleléseit.

A videóból pedig mindenki megalkothatja a saját véleményét.
Szerinted a felvételek kamuk, vagy igaziak? Írd meg nekünk a véleményed kommentben, valamint ha tetszett, akkor oszd meg, hogy mások is lássák.

[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások