ITT A LEGVICCESEBB ÖSSZEÁLLÍTÁS

ITT A LEGVICCESEBB ÖSSZEÁLLÍTÁS
loading...

Elkészítették a legjobb bakiparádé összeállítást.

[good_old_share]

Legalábbis a készítők szerint.

Valószínűleg a FailArmy-t már mindenki ismeri, vagy legalább hallott róla. A FailArmy az a csapat, akik vicces összeállításokat készítenek a Youtube-ra.

loading...

Rengeteg időt töltenek azzal, hogy a rosszul elsült mutatványokat keresik, vagy éppen más bakis videókat, a lényeg az, hogy vicces legyen. Majd ha ezzel megvannak, akkor kiválogatják a legjobbakat, és kivágják őket, majd ismét összevágják, és így létrehoznak egy saját összeállítást, amit aztán feltöltenek a Youtube-ra.

A FailArmy az egyik legismertebb vicces videókkal foglalkozó csapat, és a videóikat több millióan látják, és több mint 10 millió eliratkozóval rendelkeznek.

A csapat most elkészítette a legújabb videójukat, amiben szerintük minden idők legjobb bakijai vannak összevágva.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A videó több mint 10 perces, és tényleg nagyon vicces jelenetek vannak benne, bár azért akad néhány amin nem igazán lehet nevetni.

Például azt egyáltalán nem tartjuk viccesnek, ha egy kisfiú nyelve odafagy egy oszlophoz (bár biztos akad olyan akinek ez is vicces), és úgy alapvetően a karambolokat sem tartjuk annak, és az egyéb baleseteket, de a videó többi része azért tényleg vicces.

Read previous post:
MEGSZÓLALT A TAXIS, AKI KIVITTE A REPTÉRRE A MERÉNYLŐKET
MEGSZÓLALT A TAXIS, AKI KIVITTE A REPTÉRRE A MERÉNYLŐKET

Újabb hírek a Brüsszeli támadásról. [good_old_share] Megszólalt a taxis, aki kivitte a reptérre a támadókat, valamint az is kiderült, hogy...

AMIT EDDIG TUDUNK A BRÜSSZELI TERRORTÁMADÁSRÓL
AMIT EDDIG TUDUNK A BRÜSSZELI TERRORTÁMADÁSRÓL

Röviden a Brüsszeli terrortámadástól. [good_old_share] Az Iszlám Állam lehet a háttérben. Tavaly megrázta a világot a Párizsi terrortámadás, ahol lövöldözésen...

Close