DÖBBENETES! ELADÓ A ZIKA VÍRUS! RENDELJ TE IS BELŐLE!

DÖBBENETES! ELADÓ A ZIKA VÍRUS! RENDELJ TE IS BELŐLE!
loading...

DÖBBENETES! ELADÓ A ZIKA VÍRUS! RENDELJ TE IS BELŐLE!

[cn-social-icon]

Tudatos népirtás? Mi készül itt?

 

Az alábbi cikkre mondhatnánk azt, hogy az csak az összeesküvés-elméletek kedvelőinek kitalációja. De sajnos úgy néz ki, hogy azért ennél lényegesen többről van szó.

A helyzet az, hogy a rettegett ZIKA vírus megrendelhető a neten. Fagyasztott formában. Az ideális tárolási hőmérséklete -70 ° C, vagy hidegebb.

Kiderült az is, hogy a vírustörzset –a jelenlegi formájában ember készítette, és nem számít éppen „mai gyereknek”, ugyanis 1947-ben kotyvasztották. Az alaptörzs Ugandából származik. Jellemzői alapján (inkubációs körülmények között) 5-7 nap alatt fejlődik ki, és bénulást, illetve halált okozhat.

loading...

Amit tudni érdemes a vírus-törzsről: 2012-ben a brit biotech-cég (Oxitech) kísérleti jelleggel génmódosított szuper-rovarokat engedett szét Brazília északkeleti részén. A hivatalos magyarázat szerint erre azért volt szükség, hogy csökkentsék a moszkitó szúnyog-populációt, mely egyébként a dengi-lázat terjeszti.

Ami feltűnő, hogy a ZIKA-vírus terjedésének epicentruma kísértetiesen egybeesik ezzel a génmódosított területtel – a vészesen terjedő járvány kutatói szerint. De térjünk vissza arra, hogy aki esetleg rendelni akar, az mire számíthat:

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A dokumentációja alapján (mint az köztudott) emberre veszélyes, viszont érdekes, hogy a leírása alapján elsősorban harapással terjed.

Ha úgy döntenél, hogy rendelsz egy kis Zikát, akkor a terméklapon garantálják a biztonságos szállítását is. A leírás szerint a ATCC szabványoknak megfelel a csomagolás és a címkézés is.

Ha nonprofit szervezetként szeretnéd megvásárolni, akkor mindössze 430$ kell leszurkolni érte, de ha kereskedni szeretnél vele, akkor sem kerül sokkal többe. Ebben az esetben 516$ a fizetendő összeg. És hogy ki árulja és forgalmazza? A Világhelyzete weboldal szerint a Rockefeller Alapítvány kínálja az érdeklődőknek. Ide kattintva megnézheted magad is.

Mi a véleményed a látottakkal kapcsolatban? A cikk után megírhatod! [cn-social-icon]

Read previous post:
MÁRCIUSBAN KÖZEL LESZ EGY ASZTEROIDA
MÁRCIUSBAN KÖZEL LESZ EGY ASZTEROIDA

Márciusban viszonylag közel lesz hozzánk egy aszteroida. [cn-social-icon] A becsapódás esélye azonban nagyon kicsi, így pánikra semmi ok. A NASA...

ÍME A LEBEGŐ FA - VIDEÓ
ÍME A LEBEGŐ FA – VIDEÓ

Ezt a videót mindenképp látnod kell. [cn-social-icon] Gyönyörű otthoni dekoráció. A Japánok általában rengeteg érdekes dolgot találnak ki, és valósítanak...

Close