VANNAK ORVOSOK, AKIK CSAK A HÁLAPÉNZÉRT DOLGOZNAK

VANNAK ORVOSOK, AKIK CSAK A HÁLAPÉNZÉRT DOLGOZNAK

Az RTL a hálapénzért dolgozó orvosokról készített riportot.

[cn-social-icon]

Fizetést ugyan nem kapnak, de állítólag így is megérni nekik.

Megjelentek a magyar egészségügyben azok az orvosok, akik nem kapnak fizetést, mégis megéri nekik, állítólag akár több millió forintot is meg tudnak keresni a hálapénzből.

Az RTL Klub tudósítása szerint, az egyik kórház szülészetén öt ilyen orvos is dolgozik, és ők nem is a kórház alkalmazottai.

loading...

A kórház főigazgatója elismerte azt is, amit sok orvos letagad, azaz a hálapénzt. Elmondta, hogy hálapénzt kapnak, és azt is, hogy a szülő nők gondozása, közismerten elég jól jövedelmező.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Sok nyugdíjas orvos dolgozik úgy a kórházban, hogy nem aktívan alkalmazott, csak önkéntesen besegít, és nem kap fizetést, csupán csak a hálapénzt kapja meg. De persze egyre több a hálapénzért dolgozó fiatal orvosok száma is.

Alapvetően ez persze nem lenne elég pénz egy orvosnak, de mivel egy önkéntes orvos több kórházban is dolgozhat, így tényleg elképzelhető az, hogy több millió forintot is megkereshetnek vele.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások