ÍGY NÉZ KI A MCDONALD’S MENÜ HAT ÉV UTÁN

ÍGY NÉZ KI A MCDONALD'S MENÜ HAT ÉV UTÁN
loading...

Ha eddig szerettük a McDonald’s-ot, akkor most valószínűleg el fog menni tőle az étvágyunk.

[cn-social-icon]

Most megnézhetjük, hogy hogyan néz ki a Happy Meal menü, hat év után.

Közel 180 ezren osztották meg egy alaszkai gerincklinikát vezető nő posztját a Facebookon. Jennifer Lovdahl 2010 január 8-án vásárolt egy Happy Meal menüt, amit szándékosan hagyott állni.

loading...

Várt vele hat évet, majd kibontotta, mert kíváncsi volt, hogy a sok tartósítószer miatt, vajon megromlik-e, vagy nem. Persze több ilyen posztot is lehetett már látni, ezért arra is kíváncsi volt, hogy ezek a posztok igazak lehetnek-e, így tett egy próbát.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az eredmény pedig meglepő volt, vagy éppen pont ezt vártuk… A menünek szinte semmi baja, nagyjából úgy néz ki, mintha pár napos lenne.

A szakember arra szerette volna felhívni a figyelmet, hogy a gyorskajákban igen bizarr összetevők lehetnek, ha egyszer hat év után sem rohadtak el. Hasábburgonya és csirke nuggets látható a képen, és szerintünk, ha nem mondjuk, hogy a menü hat éves, akkor el sem hinné senki.

Persze ettől még az ember néha-néha ehet McDonald’s menüt, talán a ritka fogyasztástól nem lesz semmi baja, de nem érdemes rendszeresen fogyasztani, hiszen belegondolni is szörnyű, hogy ilyen tartósítószereket eszünk minden nap.

[cn-social-icon]

Read previous post:
VANNAK ORVOSOK, AKIK CSAK A HÁLAPÉNZÉRT DOLGOZNAK
VANNAK ORVOSOK, AKIK CSAK A HÁLAPÉNZÉRT DOLGOZNAK

Az RTL a hálapénzért dolgozó orvosokról készített riportot. [cn-social-icon] Fizetést ugyan nem kapnak, de állítólag így is megérni nekik. Megjelentek...

DÖBBENETES! ELADÓ A ZIKA VÍRUS! RENDELJ TE IS BELŐLE!
DÖBBENETES! ELADÓ A ZIKA VÍRUS! RENDELJ TE IS BELŐLE!

DÖBBENETES! ELADÓ A ZIKA VÍRUS! RENDELJ TE IS BELŐLE! [cn-social-icon] Tudatos népirtás? Mi készül itt?   Az alábbi cikkre mondhatnánk...

Close