RÁLŐTTEK VV ATTILÁRA

RÁLŐTTEK VV ATTILÁRA
loading...

Rálőttek az egykori VV nyertesre.

[good_old_share]

Egy szoláriumban lőttek rá, és csak a biztonsági üveg mentette meg.
VV Attilát valószínűleg mindenki ismeri. Akik nem nézték a reality showt, valószínűleg ők is hallottak már róla, hiszen megosztó stílusával hamar ismert lett.

loading...

A Valóvilág megnyerése után még egy ideig hallani lehetett róla, aztán eltűnt, es valószínűleg szándékosan tartja a távolságot a médiától.

Most azonban akaratán hívül is bekerült a hírekbe, hiszen a napokban rálőttek, és csak a biztonsági üveg mentette meg az életét a hírek szerint.

A Valóvilág egykori nyertese egy szoláriumban jár, amikor egy ismereten támadó rálőtt egy éles fegyverrel. Az életét csak a biztonsági üveg mentette meg, ami megfogta a golyót.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Attila állítólag rendszeres vendége egy óbudai szalonnak, ahol gyakran elbeszélget a recepcióslánnyal is. Feltételezhetőleg ezért lőtt rá a támadó.

A szoláriumban dolgozó hölgy elmondta, hogy van egy ismeretlen, ám sikertelen hódolója, aki amióta kikosarazta őt, órákig álldogál a szolárium előtt. Azt feltételezik, hogy ő lőhetett rájuk azon az estén féltékenységből. Az eset után a rendőröket is értesítették, ám Attila ismertsége miatt nem szeretett volna belekeveredni az ügybe, ezért távozott a helyszínről.

Mire kiértek a nyomozók, addigra ő már elhagyta a helyszínt, és csak később tudták őt elérni. Az eset egyébként nem tántorította el a VV nyertest, és állítólag továbbra is oda jár.

A hírek szerint Attila nem igazán foglalkozik az esettel, és nem érdeklődött arról, hogy megtalálták-e már az elkövetőt.
Read previous post:
OLVADÓ JÉGTÁBLÁK KÖZÖTT JÁTSZOTT A SARKVIDÉK MEGMENTÉSÉÉRT EGY ZONGORISTA - VIDEÓ
OLVADÓ JÉGTÁBLÁK KÖZÖTT JÁTSZOTT A SARKVIDÉK MEGMENTÉSÉÉRT EGY ZONGORISTA – VIDEÓ

Gyönyörű videó a Sarkvidékről. [good_old_share] Egy zongorista a sarkvidék megmenéséért játszott az olvadó jégtáblák között. Ludovico Einaudi, ismert olasz zongoraművész...

KIFEJLESZTETTEK EGY SZENZORT, AMI FIGYELMEZTET HA AZ AUTÓBAN HAGYJUK A GYEREKÜNKET
KIFEJLESZTETTEK EGY SZENZORT, AMI FIGYELMEZTET HA AZ AUTÓBAN HAGYJUK A GYEREKÜNKET

Kifejlesztettek egy szenzort, ami figyelmeztet, ha az autóban felejtjük a gyerekünket. [good_old_share] Sajnos ma már erre is szenzor kell. Sajnos...

Close