ÖTSZÁZ MACSKÁT MENTETTEK MEG ATTÓL, HOGY KAJA LEGYEN BELŐLÜK

ÖTSZÁZ MACSKÁT MENTETTEK MEG ATTÓL, HOGY KAJA LEGYEN BELŐLÜK
loading...

Ötszáz macskát mentettek meg attól, hogy kaja legyen belőlük.


[good_old_share]

Egy kínai férfi úgy gondolta, hogy jó ötlet lesz a macskabiznisz.
loading...

Azt már megszokhattuk, hogy rengetegen kereskednek világszerte lopott cuccokkal, és általában jól is élnek belőle, egészen addig, amíg el nem kapják őket.

Egy kínai férfi is ebbe a bizniszbe vágott bele, csak ő éppen nem tárgyakkal, hanem élő állatokkal kereskedett.

Mivel Kínában megeszik a macskákat, ezért jó ötletnek tartotta, ha összelopkodja a környék macskáit, majd aztán eladja az állatokat különböző éttermeknek.

A férfi több mint 500 macskát lopott össze viszonylag rövid idő alatt, és éppen eladni készült volna az állatokat, amikor a rendőrség lecsapott rá.

A férfi nemcsak utcai macskákat fogott el, hanem házaktól is ellopta azokat, és több macskacsapdát is kihelyezett a környéken. Így lopott össze több mint 500 macskát. A macskákat pedig a házában tartotta, kis ketrecekben összezsúfolva.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A környékbelieknek persze feltűnt, hogy a macskák rejtélyes módon eltűnnek, ám a nyomozás akkor indult be igazán, amikor egy férfifeljelentést tett ismeretlen tettes ellen. A férfinek ugyanis a férfi szintén ellopta a macskáját.

A férfi azért volt biztos abba, hogy a macskát ellopták, mert nemrég szült, és a macskák nem hagyják csak úgy magukra a kicsinyeiket.
A rendőrség ezután meg is kezdte a nyomozást a macskatolvaj után, és viszonylag gyorsan a nyomára is bukkantak.

A rendőrség éppen akkor kapta el a férfit, amikor már elkezdte volna szállítani a macskákat. A hírek szerint több étteremnek is eladta volna őket, nagyjából 30 jüanért, ami nagyjából 1200 forint.

Szerencsére ez nem sikerült neki.

A macskákat állatorvoshoz szállították, mert nagyon rossz állapotban voltak, és valószínűleg a gazdik nemsokára visszakapják a kedvenceiket.

loading…


[apss_share]

loading…


Read previous post:
ELGONDOLKODTATÓ KISFILM, A MAI VILÁGRÓL
ELGONDOLKODTATÓ KISFILM, A MAI VILÁGRÓL

Elgondolkodtató kisfilm, a mai világról. [good_old_share] Bár az animáció kissé eltúlzott, mégis teljesen afelé haladunk, hogy valóban ilyen legyen a...

ISTENKÉNT TISZTELIK AZ EGYSZEMŰ KECSKEGIDÁT INDIÁBAN - VIDEÓ
ISTENKÉNT TISZTELIK AZ EGYSZEMŰ KECSKEGIDÁT INDIÁBAN – VIDEÓ

Istenként tisztelik az egyszemű kecskegidát Indiában. [good_old_share] Az állatról videó is készült. A helyiek egy része meg van arról győződve,...

Close