EGY OROSZ CÉG FELLENDÍTENÉ AZ ŰRTURIZMUST

EGY OROSZ CÉG FELLENDÍTENÉ AZ ŰRTURIZMUST

Egy Orosz cég fellendítené az űrturizmust.

[good_old_share]


Hamarosan mi is eljuthatunk az űrbe, ha van rá elég pénzünk.

Egy Orosz cég, az „Energija” 2019-től biztosítana űrsétákat a Nemzetközi Űrállomásnál. Az orosz űrvállalat azt is tervezi, hogy egy rendkívül kényelmes lakómodult is telepít az állomásra.Szerintük ugyanis a gazdagok hajlandóan egy ilyen kalandért pénzt áldozni, amit az is bizonyít, hogy eddig már hét dúsgazdag ember fizetett egy ilyen kis űrkalandért, ráadásul akkor rosszabb körülmények között, mint a most eltervezett.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

A cég most azt tervezi, hogy 10 napos űrutakat csinálna a turistának, és emellé még egy kis űrséta is járna, mindezt az űrhöz képest luxuskényelemben, és persze nem kevés pénzért.

Egy ilyen űrtúra nagyjából 100 millió dollárba kerülne, azaz forintra átszámítva nagyjából 24 milliárdba.

A vállalat vezetője szerint a piackutatások azt igazolják, hogy a gazdagok készen állnak arra, hogy fizessenek egy ilyen kalandért.

Ezen kívül az űrtúrákat szervező cég 2022-től űrutakat szeretne szervezni a holdhoz, és 2050-re már egy bázist is ki szeretne ott építeni.Egy másik Orosz cég pedig 2020-ra már turista utat tervez a holdhoz, és már szervezik is, itt nagyjából 30 milliárdba kerül egy jegy.

Ezenkívül az Oroszok bővíteni akarják a már meglévő űrállomásukat, hogy még több ember kényelmesen elférjen, így ezek a munkálatok is várhatóak a jövőben.

Szóval lassan meghódítjuk az űrt is, és már turistautakra is mehetünk, ha van elég pénzünk.

Persze az átlagnak nincs, azonban a Földön rengetegen megengedhetik maguknak ezt a luxust is, ami elképesztő, és úgy tűnik, hogy nagy az érdeklődés, szóval nemsokára valószínűleg nézhetjük a Facebookon az gazdagok űrből posztolt fotóit.

Ha megengedhetnéd magadnak, te elmennél egy ilyen űrtúrára?

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások