KÍNÁBAN 9 ÓRA ALATT ÉPÍTETTEK FEL EGY VASÚTÁLLOMÁST – VIDEÓ

KÍNÁBAN 9 ÓRA ALATT ÉPÍTETTEK FEL EGY VASÚTÁLLOMÁST - VIDEÓ

Kínában 9 óra alatt építettek fel egy egész vasútállomást.

[good_old_share]


Elképesztő teljesítmény.

A Kínai munkatempó elképesztő, és ezt most videón is megnézhetjük.Hihetetlen gyorsasággal készültek el kínai munkások egy vasútállomáshoz tartozó sínpárok lefektetésével. Az építkezésen 1500 munkás dolgozott, és elképesztő, valamint hihetetlen, de 9 óra alatt végeztek a munkálatokkal.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

A munkálatokat január 19-én este 6 órakor kezdték el, a városban található építkezési területen, és másnak hajnali fél 3 előtt már végeztek. A munkások egy új vasúti vágányt kötöttek össze három meglévővel.

A hét vonat és 23 munkagép segítségével dolgozó munkásokat hét csoportra osztották, és egyszerre hajtottak végre különböző feladatokat, hogy minél gyorsabban végezzenek.

Az új vasútvonal 246 kilométer hosszú lesz. A Nanping és Longyan városokat összekötő vonalon kétszáz kilométer per órás sebességgel haladnak majd a vonatok, másfél órára csökkentve a jelenleg hétórás vonatozást.Persze ez csak nekünk számít elképesztő teljesítménynek, hiszen Kínában ez szinte természetes, és az számított volna problémának, ha nem tudtál volna ennyi idő alatt befejezni.

Szerinted nálunk ez mennyi ideig tartott volna?

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások