ELKAPTÁK AZ UBER SOFŐR MÁSIK KÉT TÁMADÓJÁT

ELKAPTÁK AZ UBER SOFŐR MÁSIK KÉT TÁMADÓJÁT
loading...

Elkapták az Uber sofőr másik két támadóját is.

[cn-social-icon]

Így összesen már négy támadót fogtak el, és eljárást indítottak.

Korábban már megírtuk, hogy megtámadtak Budapesten egy Uber sofőrt a 18. kerületben. A sofőrt egy szórakozóhely elé hívták ki, de az utasa nem volt ott, majd odalépett hozzá egy részeg férfi, és mikor meglátta az Uber alkalmazást, letörte a tükrét.

loading...

Később dulakodni kezdtek, majd többen is csatlakoztak a részeg férfihoz, és a sofőrt súlyosan megverték. Később kiderült, hogy a támadókból legalább ketten taxisok voltak.

A rendőrök gyorsan kiérkeztek a hívásra, és elfogták az egyik támadót, majd később beazonosítottak még egy támadót, akit éjszaka a lakásán fogtak el.

Ezután a sorőr nyilatkozott az esetről, a videót az Index készítette, és mi is írtunk róla. Ezt a videót ITT megnézheti.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az első elkövetőt Cs. Ákost a helyszíntől nem messze fogták el, míg a másik elkövetőt, J. Valtert a lakásán fogták el a hajnali órákban.

Elszállították őket a kerületi kapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket, majd később beazonosították a másik két támadót is, akiket szintén elfogtak.

B. Sándort és H. Árpádot elfogták, őrizetbe vették, és kihallgatták gyanúsítottként.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható négy férfival szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, egyúttal előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

[cn-social-icon]

Read previous post:
ELÉRTE EURÓPÁT A ZIKA VÍRUS.
ELÉRTE EURÓPÁT A ZIKA VÍRUS

A veszélyez Zika vírus elérte Európát is. [cn-social-icon] A vírus leginkább a terhes nőkre veszélyes, így nekik különösen ügyelniük kell....

MEGSZÓLALT A MEGVERT UBER SOFŐR - VIDEÓ
MI AZ IGAZSÁG? A SOFŐR VALLOMÁSA.

Előbb vagy utóbb mindenre fény derül. Most megszólalt a megvert Uber sofőr, de a riport után újabb kérdések merültek fel....

Close